Ένωση Γονέων Βύρωνα: Συγκέντρωση 5/4 στις 19:00 Καραολή&Δημητρίου (έναντι Δημαρχείου)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ένωση Γονέων Βύρωνα αναφέρει:

– Τετάρτη 5/4 στις 19:00, οι γονείς μαζί με τα παιδιά μας και τους συλλόγους μας και οι εκπαιδευτικοί με το σωματείο τους συγκεντρωνόμαστε στην Καραολή& Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο. Προχωράμε σε πολύμορφες δράσεις!

– Καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς και τους συλλόγους  της πόλης σε συμπαράσταση.

– Συνεχίζουμε με νέα κινητοποίηση στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε λιγότερο από έναν μήνα αποκαλύφθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο η κατάσταση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας.

-Σοβάδες έπεσαν στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο και για 3 τουλάχιστον εβδομάδες οι μαθητές θα κάνουν μάθημα μέσω webex.

-Τα 1ο και 6ο Δημοτικά σχολεία της πόλης μας (μαζί και τμήματα των 2ου, 5ου, 8ου και 9ου Νηπιαγωγείων που στεγάζονται στα κτήρια αυτά) δεν «πέρασαν» τον πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο, καθώς διαπιστώνεται:  «ΥΠΑΡΞΗ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΟΥΣ ΡΩΓΜΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ Β ΟΡΟΦΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕ ΔΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ» αλλά και άλλα προβλήματα.

Για 14 μήνες, το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών κι η Δημοτική Αρχή Βύρωνα ήξεραν, δεν έκαναν τίποτα και συγκάλυψαν την αλήθεια.

Μόνο μετά την αποκάλυψη της Ένωσης επικαλέστηκαν: «…την έλλειψη εναλλακτικών χώρων διδασκαλίας, τα επακόλουθα διασποράς ελλιπών πληροφοριών και αποτελεσμάτων, αλλά και ελλείψει σαφών κεντρικών οδηγιών για ενέργειες σε παρόμοιες περιπτώσεις, δεν προέβη σε ενημέρωση των εν λόγω Σχολείων και Συλλόγων Γονέων». Αυτή τη στιγμή πάνω από 1000 μαθητές και 200 εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε ακατάλληλα σχολεία. Ντροπή!

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ

Σήμερα, 4 Απριλίου, εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων και Συλλόγων, γονείς με τα παιδιά τους και εκπαιδευτικοί από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» ” πήγαμε στο Δημαρχείο Βύρωνα, ζητώντας απαντήσεις. Ο Δήμαρχος απουσίαζε (!) κι ο αντιδήμαρχος κος Κόκκαλης μας ρώτησε αν έχουμε κλείσει ραντεβού…, για να εισπράξει την αγανάκτηση των παρευρισκόμενων. Μετά από πολλές δικαιολογίες και προσπάθεια να αποποιηθούν των ευθυνών τους, τελικά μας είπαν … “θα δούμε τι θα βγάλουν οι β΄βάθμιοι έλεγχοι στα 1ο και 6ο Δημοτικά και βλέπουμε…”.

Εμείς όμως δε δεχόμαστε να “Πάμε κι όπου βγει…”

Διεκδικούμε:

-ΤΩΡΑ να πραγματοποιηθούν οι β΄βάθμιοι έλεγχοι, στα 1ο και 6ο δημοτικά σχολεία και τα 2ο, 5ο, 8ο και 9ο νηπιαγωγεία. Να κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα όλων των ελέγχων και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες ώστε να επιστρέψουμε σε ασφαλή σχολεία μετά το Πάσχα, τη Δευτέρα 24/4.

-Έκτακτη χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή των β΄βάθμιων προσεισμικών ελέγχων σε όλα τα σχολεία της πόλης, μέσα στις γιορτές του Πάσχα.

-Καμία ώρα μαθήματος χαμένη. Η θέση των παιδιών μας είναι μέσα σε ασφαλή σχολεία.

Πηγή: enosi-gonewn-virona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.