Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Το προεκλογικό σύνθημα του κυρίου Κατωπόδη έλεγε «Με ήθος και συνέπεια».

Ας δούμε όμως πού είναι συνεπής, μια και δεν θα κρίνω εγώ το ήθος του δημάρχου.

Έρχεται σήμερα στο Βύρωνα ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος .

Θέλοντας ως εφημερίδα να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, τηλεφώνησα στο δήμαρχο προσωπικά – μια και δεν είχε έρθει κάποια ενημέρωση από το γραφείο τύπου του δήμου, σχετικά με την κάλυψη της εκδήλωσης  από τον τοπικό τύπο και τον ρώτησα αν θα μπορούσαμε να παραβρεθούμε στο δημαρχείο, ώστε να καλύψουμε δημοσιογραφικά το γεγονός.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν η εξής «θα παραβρεθούν μόνο δύο εφημερίδες η εφημερίδα Επικοινωνία και η εφημερίδα Ζω2».

Τον ρώτησα λοιπόν, γιατί δεν έγινε κάποια διαβούλευση ή έστω γιατί δεν κλήθηκαν και οι τρεις τοπικές εφημερίδες, που κυκλοφορούν στο Βύρωνα, ώστε να παραβρεθεί και η εφημερίδα Δήμος και Πολιτεία, και εν πάση περιπτώσει, με τι κριτήρια αποφασίστηκε να μη συμμετέχει η εφημερίδα μας.

Έλαβα την απάντηση “Αυτό αποφάσισε το Γραφείο τύπου Δεν γνωρίζω κάτι άλλο.” Μου είπε επίσης ότι όλες οι άλλες εφημερίδες -λες και υπάρχουν κι άλλες – θα λάβουν φωτογραφικό υλικό και δελτίο τύπου από το Γραφείο τύπου του δήμου.

Η εφημερίδα μας ασκεί κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής, με δεδομένο το ότι αυτή έχει θεσμικά την ευθύνη, για τη διαχείριση των αναγκών της πόλης, πάντα όμως με ειλικρίνεια και εντιμότητα σεβόμενη την ανάγκη ενημέρωσης των δημοτών.

Είναι μία εφημερίδα με άποψη, την οποία καταθέτει ευθέως και ευθαρσώς. Παράλληλα δίνει χώρο και σε διαφορετικές απόψεις, δίνει χώρο στους δημότες να καταθέσουν τη δική τους άποψη, καθώς και σε κάθε δημοτική παράταξη και στη δημοτική αρχή να εκφράσει τις δικές της απόψεις σεβόμενη τον πλουραλισμό και τη δημοκρατία.

Είμαι σίγουρος πως αυτό δεν αρέσει στο δήμαρχο. Είναι αυτό που τον ενοχλεί.  Η κριτική και η διαφορετική άποψη. Είμαι σίγουρος πώς ο αποκλεισμός μας από την εκδήλωση έχει το χαρακτήρα “τιμωρίας”, γιατί δεν σκύβουμε το κεφάλι, γιατί δεν τον “χαϊδεύουμε”. Είναι ο ίδιος λόγος που μας απέκλεισε από τη διαφημιστική δαπάνη το Πάσχα που πέρασε (δείτε εδώ σχετικά με αυτό το ζήτημα).

Άλλη μία φορά είμαστε υποχρεωμένοι να θυμίσουμε στο δήμαρχο, πώς οι εφημερίδες δεν είναι εργαλεία της επικοινωνιακής του πολιτικής αλλά ασκούν το λειτούργημα της ενημέρωσης των δημοτών.

Δεν πρόκειται με τη συμπεριφορά του να μας τρομάξει, ούτε να αλλάξουμε στάση.

Εμείς θα σας ενημερώνουμε για ότι θεωρούμε στραβό ή λάθος καθώς και για ότι θεωρούμε σωστό.

Θα εκφράζουμε πάντα τις απόψεις μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε το λόγο σε όλους όσους θέλουν. μέσα από αυτό το βήμα. να καταθέσουν τις δικές τους.

Λυπούμαστε για την κατάντια αλλά και για τα μέσα που χρησιμοποιεί η δημοτική αρχή, για να χειραγωγήσει τον τύπο και να εμποδίσει την ελεύθερη έκφραση απόψεων.

Δυστυχώς στο μόνο που είναι συνεπής ο δήμαρχος, είναι η προσπάθεια του να φιμώσει τον τύπο, τη δημοκρατία, την ελεύθερη άποψη και το δικαίωμα των δημοτών στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.