ΡΕΚ: Κύριε δήμαρχε, ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι σας.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το έλλειμμα δημοκρατίας της δημοτικής αρχής Βύρωνα συνεχίζεται
Κύριε δήμαρχε, ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι σας.
Όλος ο λόφος Κοπανά θα παραμείνει δημόσιος και δασικός, ανήκει στον λαό.

Δεν μας παραξένεψε η «θεατρική παράσταση» που έδωσε χθες 02/06 ο Δήμαρχος Βύρωνα, έχοντας καλέσει στο θέατρο Βράχων τους βουλευτές του Νότιου τομέα Αθήνας, για να τους ενημερώσει για το μεγάλο θέμα που εμφανίστηκε ύστερα από εφετειακή απόφαση, σχετικά με το ιδιοκτησιακό και τη φύση του λόφου Κοπανά.
Όπως δεν μας παραξένεψε ότι δεν είχε ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, για να παραβρεθούν σε μία τέτοια συνάντηση και να εκθέσουν τις θέσεις τους σε αυτούς από τους οποίους ζητάμε την παρέμβαση.
Είναι πλέον στοιχείο της πολιτικής του να αγνοεί και να αποκλείει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Όπως η δημοτική αρχή Βύρωνα το 2017 διαχειρίστηκε το πρόβλημα μόνη της, χωρίς να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τον λαό του Βύρωνα για την προσφυγή των ιδιωτών στο εφετείο, με κατάληξη την τραγική απόφαση, όπως το 2020 δεν ενημέρωσε άμεσα για την απόφαση του εφετείου, όπως αρνήθηκε να συγκαλέσει έγκαιρα τον Απρίλιο το δημοτικό συμβούλιο παρά το αίτημα πέντε δημοτικών παρατάξεων, έτσι και τώρα συνεχίζει να διαχειρίζεται το θέμα αγνοώντας την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και τη βούληση του λαού.
Έχουν περάσει επτά μήνες από τότε που γνωστοποιήθηκε στον Δήμο η αρνητική απόφαση του Εφετείου και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν έχει υπάρξει για το ποιο είναι το πλαίσιο διεκδίκησης του Δήμου, ενώ ο Δήμαρχος μιλώντας σε διάφορα Μ.Μ.Ε. προβάλλει μόνο το αίτημα της κατοχύρωσης των θεάτρων βράχων και των αθλητικών εγκαταστάσεων, αδιαφορώντας για το σύνολο του λόφου Κοπανά, ο οποίος στην απόφαση του εφετείου χαρακτηρίζεται ως αυτόνομος λόφος που δεν πρέπει να βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας, ανοίγοντας τον δρόμο της τσιμεντοποίησης και εκμετάλλευσης του λόφου από επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ο κ. Κατωπόδης με την πολιτική του συμπεριφορά επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά αυτό που έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα: Το έλλειμμα δημοκρατίας στη διοίκηση του δήμου και την προσπάθειά του να αξιοποιήσει επικοινωνιακά και μόνο το θέμα της απόφασης του εφετείου για τον Λόφο Κοπανά, προκειμένου να αποκομίσει κομματικά και παραταξιακά οφέλη, σε βάρος του συμφέροντος των πολιτών και της πόλης.
Καταγγέλλουμε αυτή την πολιτική της δημοτικής αρχής ως διχαστική. Δεν βοηθά για να ενώσουμε όλοι μαζί δυνάμεις με ένα και μόνο στόχο:
Ο Λόφος Κοπανά ανήκει στον ορεινό όγκο του Υμηττού, είναι δασική έκταση, βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας και το αίτημα είναι η οριστική και αμετάκλητη κατοχύρωσή του στο δημόσιο, όπως και η οριστική και αμετάκλητη κατοχύρωση της ιδιοκτησίας των εγκαταστάσεων πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής που βρίσκονται σε αυτόν, στο δημόσιο και στους δήμους.
Οι πολίτες και οι φορείς του Βύρωνα πρέπει να εντείνουν και να συντονίσουν τις προσπάθειές τους υπερβαίνοντας τις μικροπολιτικές επικοινωνιακές μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής.
Εμείς, με πνεύμα ενότητας και κοινής δράσης, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση.
Βύρωνας, 03 Ιουνίου 2021

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.