Σωματείο Εργαζομένων Δ. Βύρωνα: Αποφάσισαν για εμάς, χωρίς εμάς και σε βάρος μας και δεν είναι η πρώτη φορά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

Αποτελεί βασική παράμετρο της πολιτικής της δημοτικής αρχής να αποφασίζει για τους εργαζόμενους, χωρίς αυτούς και εναντίον τους. Δεν γίνεται  πρώτη φορά, αυτό που έγινε στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου  όπου επτά δημοτικοί σύμβουλοι, πέντε της δημοτικής αρχής και δυο από την παράταξη του κ. Γώγου αποφάσισαν να εγκρίνουν την μελέτη για την προμήθεια των ΜΑΠ για τους εργαζόμενους για μια τριετία, παρακάμπτοντας  το αίτημα του σωματείου για αναβολή,  για να εκφράσουμε τη γνώμη μας, για τις προδιαγραφές.

Το σωματείο μας πολλές φορές έχει αναφερθεί ότι τα ΜΑΠ που προμηθεύεται ο Δήμος – με καθυστέρηση πάντα και μετά από παρεμβάσεις του σωματείου- είναι ακατάλληλα και κακής ποιότητας.  Το ίδιο έγινε και με τα ΜΑΠ που δόθηκαν για το 2019. Έγκαιρα συναντήθηκε με το Δήμαρχο  και τη  Γ. Γραμματέα και ζήτησε να έχει ουσιαστική γνώμη για την μελέτη που θα γίνει για τα ΜΑΠ, έτσι ώστε αυτά τα ΜΑΠ να είναι όσο το δυνατό τα ποιο κατάλληλα και καλής ποιότητας για την προστασία της υγείας των εργαζομένων. Τα χρήματα που δαπανά η δημοτική αρχή είναι ελάχιστα ανά εργαζόμενο, ενώ οφείλονται στους εργαζόμενους τα ΜΑΠ του 2018 και η παροχή του γάλατος του  2012.

Είναι γνωστό ότι η δημοτική αρχή στο  Δήμο Βύρωνα ως εργοδότης δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στους εργαζόμενους για τα ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας. Όπως είναι γνωστές οι κινητοποιήσεις του σωματείου, ακόμα και οι καταγγελίες στο ΣΕΠΕ για να υπάρχουν μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους στους χώρους  εργασίας. Δεν υπάρχουν ούτε αποδυτήρια, φοριαμοί για τον ρουχισμό εργασίας. Ακόμα και εν μέσω πανδημίας έχουμε αναφερθεί  στα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν, όσο και αν η δημοτική αρχή, επικοινωνιακά προσπαθεί να φαίνονται  όλα καλά.  Δεν γίνονται μαζικά και επαναλαμβανόμενα Τέστ σε όλους τους εργαζόμενους. Συνεχείς απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους. Δεν έγινε προμήθεια ειδικευμένων στολών και δεν έχουν προβλεφτεί χώροι απομόνωσης περιστατικών COVID.

 Όμως αυτό που έγινε, να αποφασίσουν για τα ΜΑΠ τριών χρόνων, με δεδομένη την αρνητική εμπειρία των ακατάλληλων ΜΑΠ, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε. Θα δαπανηθούν χρήματα από το ταμείο του Δήμου για την προστασία των εργαζομένων και δεν θέλουν την γνώμη του σωματείου,  Γιατί άραγε; Ποιον εξυπηρετεί αυτή η πολιτική της δημοτικής αρχής που βρήκε και συνοδοιπόρους την κ. Ιουλία Κιούπη και τον κ. Δημήτρη Ταραζώνα από την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του κ. Γώγου, ενώ οι παρατάξεις Μπαντή και Σωτηρόπουλου καταψήφισαν, ζητώντας να αποσυρθεί το θέμα και να γίνει συζήτηση με το σωματείο.

Σε κάθε περίπτωση το  σωματείο των εργαζομένων θα το βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους, όσο συνεχίζουν την αντεργατική πολιτική τους,  όταν πρόκειται για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, είτε πρόκειται για την υπεράσπιση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου Βύρωνα. Όσες φορές και ας μας κλείνουν τα  μικρόφωνα στις τηλεδιασκέψεις, δεν θα φιμώσουν τους εργαζόμενους.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας συνεχίζεται… Η  αντεργατική πολιτική θα ανατραπεί.        

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ            

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.