Ένωση Πολιτών Βύρωνα «Ενάργεια»: Φληνάφημα ο λόγος του Δημάρχου Βύρωνα!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αναδημοσιεύουμε από το blog Βύρωνας, Η Πόλη μας:

Φληνάφημα ο λόγος του Δημάρχου Βύρωνα, κ. Πάνο Τριγάζη

Στις 5 Μαρτίου 2021 συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από την εκτέλεση του 22χρονου Γραμματέα της ΕΠΟΝ Παγκρατίου και μέλους της Επιτροπής Ειρήνης, Νίκου Νικηφορίδη.

Είδε κανείς κάποια ανακοίνωση από το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Βύρωνα; Από τον τοπικό Τύπο μήπως;

Όποιος ενδιαφέρεται για το ποιος ήταν ο Νίκος Νικηφορίδης, το πως έζησε και πως πέθανε, ας διαβάσει –πατώντας πάνω στον ακόλουθο σύνδεσμο- το άρθρο:

Νίκος Νικηφορίδης, 5 Μαρτίου 1951: Στο εκτελεστικό απόσπασμα… για απόπειρα διάδοσης ιδεών!

Πιθανώς για μεθαύριο, 12 Ιουνίου 2021, η διοίκηση να ετοιμάζει κάποια εκδήλωση απότισης φόρου τιμής, στον “κατά φαντασία” χώρο πρασίνου, στη συμβολή των οδών Αρήτης και Ν. Νικηφορίδη, όπου βρίσκεται το μνημείο του… αυτό που η ίδια τοποθέτησε, στις 12 Ιουνίου 2018, για τα 90 χρόνια από την γέννησή του!

 

Δείτε την ακόλουθη φωτογραφία του μνημείου και του υποτιθέμενου χώρου πρασίνου ή μήπως θα ήταν καλύτερα να γράψουμε του υπαίθριου χώρου απορριμμάτων…

 

Ένα μνημείο πρέπει να παρακινεί τον περαστικό να ενδιαφερθεί, να σταθεί, να διαβάσει, να μάθει, να «ανατριχιάσει» ως ένδειξη σεβασμού, και να θελήσει την επόμενη φορά να αποθέσει ένα λουλούδι, όχι τα σκουπίδια του…

Από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 που οι κάτοικοι της περιοχής, στο πλαίσιο της διακηρυγμένης πρόθεσης της Δημοτικής Αρχής για διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ζήτησαν (αριθμ. Πρωτ.: 22596/17-11-2019) στο Δημοτικό Συμβούλιο την αντικατάσταση του ακαλαίσθητου μνημείου, πέρασαν δεκαοκτώ (18) μήνες δίχως να υπάρξει κάποια μεταβολή.

Η πρόταση των πολιτών έκανε λόγο για τοποθέτηση μιας απλής μαρμάρινης πλάκας, φωτιζόμενης με απαλό φως, με περισσότερα ιστορικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης και της ημερομηνίας της δολοφονικής εκτέλεσής του, δηλαδή την 5η Μαρτίου 1951.

Τί είχε αναφέρει σε εκείνο το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης; Αντιγράφουμε από τα Πρακτικά της συνεδρίασης:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: «Σε ότι αφορά το μνημείο Νικηφορίδη… να βάλουμε μία καλλιτεχνική Επιτροπή, κυρία Κλωνάρη, να ορίσετε μία καλλιτεχνική Επιτροπή, η οποία να μας πει πως θα μπορούσε να φτιαχτεί καλύτερα ένα τέτοιο μνημείο, να δούμε και τι οικονομικά υπάρχουν και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο και καλύτερο στην τιμή που αξίζει στον Νικηφορίδη».

Φληνάφημα αποδείχτηκε ο λόγος του Δημάρχου Βύρωνα! Υπόσχεται, εξαγγέλλει πομφόλυγες, δίχως να νιώθει την ανάγκη απολογίας, χωρίς να αισχύνεται ή να ερυθριά. Η διαπιστωμένη πλέον αναξιοπιστία του, η οποία, από τη στιγμή που βρίσκει και τα κάνει, φαίνεται ότι αποτελεί ουσιώδες μέρος άσκησης της πολιτικής του, “πακέτο πάει” με το φαινόμενο της κακοδιοίκησης!

Γιατί από τις 19 Απριλίου 2021 που κατατέθηκε προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετική ερώτηση από την ένωση πολιτών της «Ενάργειας», πέρασαν δύο μήνες και απάντηση –για ακόμη μια φορά, κυρίες, κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης- δεν υπήρξε!

Τί ανέφερε η ερώτηση των πολιτών, της 19ης Απριλίου 2021, «ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ»;

“Δήμαρχε Ερωτάσθε:
-Η καλλιτεχνική Επιτροπή που αναφέρατε ορίσθηκε τελικά;
-Εάν ναι, συντάχθηκε κάποια Έκθεση; Και ποια τα συμπεράσματα αυτής;
-Υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την αντικατάσταση του υπάρχοντος μνημείου;”

Λογικό ήταν η αναξιοπιστία και η αδράνεια να απαντηθούν… με την απουσία απάντησης!

Αξιότιμε κ. Τριγάζη, μεθαύριο, ίσως οργανώσετε ξανά την εκδήλωση μνήμης στον Νίκο Νικηφορίδη. Πείτε μας, υπάρχει κάποια υπερβολή στα γραφόμενα;

Ενάργεια
10 Ιουνίου 2021

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.