Ρ.Ε.Κ.: Να σταματήσει η ανεξέλεγκτη από τον δήμο, δραστηριότητα των εργολάβων και των εταιρειών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΉΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ

Την Τετάρτη 10/6/21 μια διπλοκατοικία με δύο ιδιοκτησίες στον Βύρωνα στην οδό Ηρακλέους 4, πλημμύρισε χθες μετά από 55 χρόνια που είναι χτισμένη.

55 χρόνια βροχές και καταιγίδες αλλά πλημμύρισε χθες. Δεν πλημμύρισε λόγω της έντασης του φαινομένου, αλλά λόγω του μπαζώματος πριν δύο (2) περίπου μήνες του αγωγού των ομβρίων υδάτων που έγινε από ιδιώτη εργολάβο τηλεφωνίας που εγκαθιστούσε συνδέσεις στην γειτονιά.  Το μπάζωμα διαπιστώθηκε από κάμερα και τα συνεργεία του δήμου που επενέβησαν στις 10/6 το επιβεβαίωσαν.

Έτσι η απορροή νερού της χθεσινής νεροποντής που δεν είχε διέξοδο λόγω του φραγμένου αγωγού μπήκε στο σπίτι, έσπασε τις πόρτες, έβαλε σε  κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και προκάλεσε καταστροφές στον οικιακό εξοπλισμό. Με την αποφασιστική συμβολή της εθελοντικής ομάδας, απομακρύνθηκε από το σπίτι η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια.

Οι εργολάβοι και οι εταιρείες κάνουν ότι θέλουν στον Δήμο; Υποβάλλουν τεχνική έκθεση σχετικά με τις εργασίες που κάνουν; Την ελέγχει ο Δήμος; Εποπτεύεται η πραγματοποίηση των έργων σύμφωνα με την τεχνική έκθεση από την αρμόδια υπηρεσία; Ο Δήμος ελέγχει και καθαρίζει τα φρεάτια και τους αγωγούς ομβρίων υδάτων; Υπέβαλε έκθεση για το συγκεκριμένο έργο η εταιρεία; Την ενέκρινε και την  παρακολούθησε ο Δήμος;

Είμαστε οι περισσότεροι μάρτυρες της οικτρής κατάστασης στην οποία βρίσκονται αυτές τις μέρες οι δρόμοι που μόλις πριν ένα χρόνο ασφαλτοστρώθηκαν, εξαιτίας των έργων επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου. Αφήνουμε για την ώρα στην άκρη τα χρήματα που πήγαν χαμένα για έργα που απαξιώθηκαν. Ποιος όμως μας λέει πως δεν έχει γίνει και εδώ κάποιο αντίστοιχο μπάζωμα;

Αντί για έργα βιτρίνας και επικοινωνιακή πολιτική που το μόνο που προσφέρουν είναι κέρδη σε εργολάβους, η δημοτική αρχή καλά θα κάνει να κοιτάξει την ουσία, την ασφάλεια των πολιτών και την ποιότητα ζωής τους, διασφαλίζοντας τουλάχιστον τις ελάχιστες βασικές λειτουργίες στην πόλη.

Να σταματήσει επιτέλους η ανεξέλεγκτη από τον δήμο δραστηριότητα των εργολάβων και των εταιρειών.

Να εποπτεύει ο δήμος όπως υποχρεούται τα έργα των ιδιωτών εργολάβων.

Να σταματήσει η συνειδητή υποβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου, να ενισχυθούν οι υπηρεσίες με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα.

Η δημοτική αρχή πρέπει να αναζητήσει άμεσα τις ευθύνες από την εταιρεία που με την τεχνική της παρέμβαση προκάλεσε ζημιά στο δίκτυο ομβρίων υδάτων του δήμου, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές συμπολιτών μας και προκαλώντας καταστροφές στις κατοικίες και στον οικιακό τους εξοπλισμό.

Βύρωνας 11/6/21

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.