Β. Μουντοκαλάκης: Ανοικτή Επιστολή Ενημέρωσης προς τους Συμπολίτες μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ωφείλω να διευκρινίσω, σε συνέχεια των όσων έχουν ειπωθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ώστε να καταστήσω σαφείς, τους λόγους οι οποίοι με οδήγησαν στην Ανεξαρτητοποίησή μου.

Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω πώς η πράξη μου ήταν Πολιτική και μόνο!
Είναι παντελώς άσχετη με προσωπικά ή συναισθηματικα κίνητρα.

Και εξηγούμαι:
Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019 κατέβηκα με πρόταση του κ. Χρήστου Γώγου, πιστεύοντας πώς η πόλη μας, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, βασισμένο σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο η Παράταξη “Νέα Εποχή” μπορούσε να υλοποιήσει.

Έκτοτε και μετά την ήττα του 2019 παρέμεινα στο πλευρό του Επικεφαλής στηρίζοντας τον, τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύντομα όμως διαπίστωσα πώς η παράταξη “Νέα Εποχή”, την οποία στήριξα όσο λίγοι, στερείται πολιτικής οργάνωσης, συγκροτημενου πολιτικού λόγου και δημοκρατικότητας στις εσωτερικές διεργασίες.
Η “ενός ανδρός αρχή” εδώ ήταν απλά ο κανόνας.
Κανείς δεν ρωτιόνταν για τίποτα, παρά μόνο για θέματα για τα οποία ο επικεφαλής είχε πλήρη άγνοια, ..και δεν ήταν λίγα αυτά, ή θέματα στα οποία η γνώμη μας απλά επικύρωνε την δική του.
Προέρχομαι από την κοινωνία, τους ανθρώπους που με πίστεψαν, με στήριξαν, την οικογένειά μου.
Όποιος γνωρίζει καλά την ανθρωπογεωγραφία του Βύρωνα, εύκολα θα καταλάβει πώς όσοι με στήριξαν και συνεχίζουν να με πιστεύουν, παραδοσιακά δεν είχαν καμία σχέση με την Παράταξη του κ. Γώγου.
Από την άλλην, έναν χρόνο μετά την ήττα του 2019 και συνομιλωντας καθημερινά με τους συμπολίτες μας, διαπιστώνω πως τίποτε δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο.
Όλοι πλέον πιστεύουν πώς η αλλαγή είναι επιβεβλημένη, για να διεκδικήσει ο Βύρωνας, η πόλη της καρδιάς μας, μια θέση μεταξύ των σύγχρονων ανεπτυγμένων πόλεων.

Τώρα όσον αφορά την δημοσίευση της απόφασης Ανεξαρτητοποίησής μου, η απάντηση του κ.Γώγου, επιβεβαιώνει την επιλογή μου, να διαχωρίσω την θέση μου από παρόμοιες συμπεριφορές!
Οι προσβολές του κ.Γώγου σχετικά με το ήθος και τον πολιτικό μου λόγο θα μείνουν αναπάντητες από εμένα, αν και μπορούν άνετα να αποτελέσουν αντικείμενο δίκης για προσβολή της προσωπικότητας μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αξιολογηθουν από τους συνδημότες μας.
Από την στιγμή της κοινοποίησης της Ανεξαρτητοποίησής μου έως και τώρα οι συμπολίτες μας στήριξαν την επιλογή μου.
Άλλωστε ποτέ δεν επιδιωξα καμία πολιτική θέση ή οφίτσιο.
Παλεύω και θα παλεύω για το καλό των συνδημοτών μου, της πόλης μου και μόνο σε αυτό το σκοπό νιώθω ηθικά δεσμευμένος!

Η Ανάρτηση προσωπικού εγγραφου με την υπογραφή μου, που δεν έχει καμία νομική υπόσταση, δείχνει απλώς και μόνον την επιμονή ορισμένων στις “καρέκλες της εξουσίας”.
Το τίμιο και ηθικό που πρεσβεύω επιτάσσει σεβασμό τόσο κατά το “λέγειν όσο και για το “πράττειν”, και διαφύλαξη της αξιοπρέπειας μου.
Παραμένω πάντα δίπλα στον καθένα Βυρωνιώτη, σε όλους μαζί και στον καθένα ξεχωριστά.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο όλων μας για έναν καλύτερο Βύρωνα!
Υ. Γ. Δεν έχω σκοπό να αναλωθώ περαιτέρω σε ανταλλαγή δηλώσεων και επιστολών.
Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε για τον Βύρωνα που όλοι αγαπάμε!
Με τιμή
Μουντοκαλακης Βασίλειος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.