Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα για το περιστατικό με υπάλληλο του Δήμου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

Την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ. συναδέλφισσα οδοκαθαρίστρια ενώ ασκούσε τα καθήκοντά της, δέχθηκε επίθεση στην συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Νεαπόλεως από άτομο που πιθανώς διαμένει σε εγκαταλελειμμένο παρακείμενο κτίριο .

Η συνάδελφος δέχθηκε , χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε διένεξη , λεκτική επίθεση με αχαρακτήριστες ύβρεις και χτυπήματα στο αριστερό της πόδι .

Η συνάδελφος ενημέρωσε την υπηρεσία της και τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Μέχρι και τις 11πμ της επόμενης μέρας , που το σωματείο μας έκανε παρέμβαση στην δημοτική αρχή, δεν είχαν γίνει οι αυτονόητες ενέργειες σε σχέση με το περιστατικό από μεριάς της δημοτικής αρχής.

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα καταδικάζει απερίφραστα αυτή την ενέργεια ,δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στην συναδέλφισσα και της εύχεται περαστικά.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις για να διαφυλάξει τους εργαζόμενους κατά την ώρα της εργασίας τους αλλά και το κοινωνικό σύνολο, στο βαθμό που της αναλογεί.

Το Δ.Σ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.