Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς 4ο μέρος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

  1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;
  2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα
  3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου
  4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι
  5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;
  6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη
  7. Αγαπημένη ατάκα/motto

 Δημήτρης Κόκκαλης  “Στάση Βύρωνα”

  1. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο του Βύρωνα. Πήγα δημοτικό στα σχολεία της Αγίας Τριάδας και πρωτοέπαιξα μπάσκετ στους Νέους Βύρωνος. Έτσι λοιπόν «αυτοδίκαια», η αγαπημένη μου «γωνιά» είναι η πλατεία του Αγίου Λαζάρου ή πλατεία «Ελ. Βενιζέλου» όπως είναι το ξεχασμένο όνομά της.
  2. Η κατάκτηση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ το 1974 στο Παλέ ντε σπορ της Θεσσαλονίκης, από την ομάδα του 2ου Γυμνασίου του συγκροτήματος της Ανάληψης, της οποίας υπήρξα μέλος.
  3. Εκνευρίζομαι εύκολα ενώ δεν πρέπει, χρησιμοποιώντας μερικές φορές γηπεδικές εκφράσεις, από την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό! Σαν προτέρημα θεωρώ την προσπάθεια που κάνω πάντα να είμαι αποτελεσματικός.
  4. Ταινίες η «Φωλιά του Κούκου» και ο «Κύκλος των Χαμένων Ποιητών». Τραγούδι το «Μάνα που ζω» του Βαγγέλη Κορακάκη.
  5. Η βελτίωση της καθαριότητας. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς αυτές οι ερωτήσεις του τύπου «τι θα έκανες αν ήσουν……κάτι» οδηγούν σε αποπροσανατολιστικές απαντήσεις!
  6. Διανύω την 4 θητεία μου σαν Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ έχω δραστηριοποιηθεί από νεαρός σε διάφορους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του Βύρωνα. Ιδιαίτερη προσφορά θεωρώ ότι είχα στον αθλητισμό. Καλλίτερα όμως για αυτά να μιλούν οι άλλοι για σένα.
  7. «Ήρεμα όλα θα γίνουν, την υγειά μας να έχουμε».

 

 Ορέστης Καππάτος “Δύναμη Ελπίδας”

  1. Γεμάτος όμορφα σημεία ο Βύρωνας. Θα μπορούσα όμως να πω, οι οδοί Κουταχείας & Πλαταιών, για ιδιαίτερους προσωπικούς λόγους.
  2. Ο σεισμός του Σεπτεμβρίου 1999. Αν και Κεφαλονίτης, έχοντας ζήσει δυνατούς σεισμούς στο νησί μου, εν τούτοις ο σεισμός εκείνος, αποτέλεσε για μένα, ισχυρό βίωμα στις γειτονιές του Βύρωνα.
  3. Πολλές φορές, αυτή η ιδιαίτερη «τρέλα» της κεφαλονίτικης καταγωγής μεταφράζεται σε ελάττωμα, μέσω μιας στιγμιαίας «εκρηκτι[1]κότητας», εν πολλοίς παρεξηγήσιμης. Προτέρημα πιστεύω, η διεκδίκηση του δίκιου μου, μέχρις εσχάτων.
  4. Ταινία, λόγω εφηβικών ονείρων, το «Top Gun». Τραγούδια, θα μνημονεύσω τα εξής, τα οποία δεν μπορώ να ξεχωρίσω: «Danger zone» από την συγκεκριμένη ταινία, «Βρέχει στην φτωχογειτονιά», από το ελληνικό ρεπερτόριο, αλλά και το «Σε ένα παπόρο μέσα» λόγω καταγωγής, γιατί απηχεί τους αγώνες της ιδιαίτερης πατρίδας μου για ελευ[1]θερία από την Αγγλοκρατία, στα μέσα του 19ου αιώνα.
  5. Η έλευση του Μετρό στον Βύρωνα. Πιστεύω ότι θα έλυνε πολλά από τα υπάρχοντα προβλήματα στις διαδημοτικές συγκοινωνίες, τα οποία ταλαιπωρούν τους συνδημότες μας, ενώ παράλληλα θα «απογείωνε» ποικιλότροπα την πόλη.
  6. Είτε εντός, είτε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου η κατάθεση εποικοδομητικών σκέψεων & προτάσεων για τα θέματα που απασχολούν τους συνδημότες μας.
  7. «Ημείς ομιλούμεν με πράξεις και όχι με φράσεις κενάς από ουσίαν», φράση που ανήκει στον Διονύσιο Ρώμα , έναν σημαντικό Επτανήσιο άνδρα, με σπουδαία συνεισφορά στον αγώνα του 1821.

 

 Αθανάσιος Κλειάσιος “Δύναμη Ελπίδας”

  1. Θα ξεχώριζα τα «Νταμάρια». Από παιδί ακόμα έχω μνήμες τόσο από τις καλοκαιρινές συναυλίες και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, όσο και από τις αθλητικές δραστηριότητες. Όπως, πιστεύω, και όλοι όσοι επισκέπτονται την πόλη μας.
  2. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα προσφυγικά σπίτια και καταστήματα στην γειτονιά μου, στην Αγορά, που τη νέα χιλιετία πήραν την θέση τους πολυάριθμες και πυκνοκατοικημένες πολυκατοικίες.
  3. Δυστυχώς πολλές φορές υπερασπίζομαι υπέρ του δέοντος την άποψη μου. Προτέρημα θα χαρακτήριζα ότι σε μια εποχή που προωθείται ο ατομισμός, συνεχίζω να βλέπω τη ζωή και τις προκλήσεις της συλλογικά, γι’ αυτό και συμμετέχω ενεργά στα κοινά.
  4. Αγαπημένη ταινία είναι «οι 12 ένορκοι» και αγαπημένο τραγούδι το «Πλανόδιο τσίρκο» του Δημήτρη Μητροπάνου.
  5. Φωτισμός, καθαριότητα, πράσινο. Πρωτίστως, όμως, αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε μια εποχή ισότητας και δικαιωμάτων, θα έδινα προτεραιότητα στο να είναι η πόλη μας το ίδιο προσιτή και στα άτομα με ειδικές ανάγκες.
  6. Θεωρώ ότι κάνουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση, αναδεικνύοντας προβλήματα και στηρίζοντας προτάσεις προς όφελος των δημοτών. Η πανδημία έφερε τις διαδικτυακές συσκέψεις και ο νόμος του κ.Θεοδωρικάκου παραχώρησε τις εξουσίες στις επιτροπές του Δήμου, κάνοντας το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου να μοιάζει πολλές φορές άχαρος..
  7. «Όλοι θέλουν την αλλαγή, αλλά κανείς δεν θέλει να αλλάξει»

 

 Ιουλία Κιούπη “Νέα Εποχή Βύρωνα”

  1. Αγαπημένη μου γωνιά, είναι η Αγορά́ του Βύρωνα, το κέντρο των προσφυγικών συνοικισμών και της ιστορικής μνήμης της πόλης που μεγάλωσα, όπως μου τη μετέφερε η Μικρασιάτισσα μητέρα μου.
  2. Τα Αριστεία Προόδου της τότε Πνευματικής Εστίας, η Τιμή της ΣημαίαΚαπς στις παρελάσεις στη Χρυσοστόμου Σμύρνης, η Πανελλήνια Πρωτιά́ στις Λυκειακές εξετάσεις.. Ο θάνατος του πάτερα μου στον απόηχο όλων αυτών… Στο Βύρωνα της δεκαετίας του ‘80
  3. Ελάττωμά μου είναι η τελειομανία για κάθε τι που αναλαμβάνω, προτέρημα η ευσυνειδησία, η εργατικότητα, η επιμονή και η προσήλωση στο στόχο.
  4. Ταινία :»Μεγαλώνοντας» του Ρίτσαρντ Λινκειντερ. Τραγούδι: Imagine του John Lennon.
  5. Η πρώτη παρέμβαση στο Δήμο μου θα ήταν η δημιουργία Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης για κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη τη βοήθεια και στήριξη της οργανωμένης κοινωνίας. Ταυτόχρονα, η καθαριότητα και η αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου μας θα αποτελούσε προτεραιότητά μου.
  6. Στο βάθος της δεκαετούς ενασχόλησής μου με τα κοινά́ ως Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος, έχω συνεισφέρει σε όλα τα θέματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου με διαρκή δουλειά́ και παρουσία σε όλες τις θέσεις ευθύνης που έχω κληθεί́ να υπηρετήσω.
  7. «Η εμπιστοσύνη σας οδηγός μου, η αγάπη σας καθημερινή δέσμευση προσφοράς».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.