Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς. Δ. Κόκκαλης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

  1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;
  2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα
  3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου
  4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι
  5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;
  6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη
  7. Αγαπημένη ατάκα/motto

 Δημήτρης Κόκκαλης  “Στάση Βύρωνα”

  1. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο του Βύρωνα. Πήγα δημοτικό στα σχολεία της Αγίας Τριάδας και πρωτοέπαιξα μπάσκετ στους Νέους Βύρωνος. Έτσι λοιπόν «αυτοδίκαια», η αγαπημένη μου «γωνιά» είναι η πλατεία του Αγίου Λαζάρου ή πλατεία «Ελ. Βενιζέλου» όπως είναι το ξεχασμένο όνομά της.
  2. Η κατάκτηση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ το 1974 στο Παλέ ντε σπορ της Θεσσαλονίκης, από την ομάδα του 2ου Γυμνασίου του συγκροτήματος της Ανάληψης, της οποίας υπήρξα μέλος.
  3. Εκνευρίζομαι εύκολα ενώ δεν πρέπει, χρησιμοποιώντας μερικές φορές γηπεδικές εκφράσεις, από την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό! Σαν προτέρημα θεωρώ την προσπάθεια που κάνω πάντα να είμαι αποτελεσματικός.
  4. Ταινίες η «Φωλιά του Κούκου» και ο «Κύκλος των Χαμένων Ποιητών». Τραγούδι το «Μάνα που ζω» του Βαγγέλη Κορακάκη.
  5. Η βελτίωση της καθαριότητας. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς αυτές οι ερωτήσεις του τύπου «τι θα έκανες αν ήσουν……κάτι» οδηγούν σε αποπροσανατολιστικές απαντήσεις!
  6. Διανύω την 4 θητεία μου σαν Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ έχω δραστηριοποιηθεί από νεαρός σε διάφορους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του Βύρωνα. Ιδιαίτερη προσφορά θεωρώ ότι είχα στον αθλητισμό. Καλλίτερα όμως για αυτά να μιλούν οι άλλοι για σένα.
  7. «Ήρεμα όλα θα γίνουν, την υγειά μας να έχουμε».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.