Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς Ι. Κίουπη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;
 2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα
 3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου
 4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι
 5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;
 6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη
 7. Αγαπημένη ατάκα/motto

 Ιουλία Κιούπη “Νέα Εποχή Βύρωνα”

 1. Αγαπημένη μου γωνιά, είναι η Αγορά́ του Βύρωνα, το κέντρο των προσφυγικών συνοικισμών και της ιστορικής μνήμης της πόλης που μεγάλωσα, όπως μου τη μετέφερε η Μικρασιάτισσα μητέρα μου.
 2. Τα Αριστεία Προόδου της τότε Πνευματικής Εστίας, η Τιμή της Σημαίας στις παρελάσεις στη Χρυσοστόμου Σμύρνης, η Πανελλήνια Πρωτιά́ στις Λυκειακές εξετάσεις.. Ο θάνατος του πάτερα μου στον απόηχο όλων αυτών… Στο Βύρωνα της δεκαετίας του ‘80
 3. Ελάττωμά μου είναι η τελειομανία για κάθε τι που αναλαμβάνω, προτέρημα η ευσυνειδησία, η εργατικότητα, η επιμονή και η προσήλωση στο στόχο.
 4. Ταινία :»Μεγαλώνοντας» του Ρίτσαρντ Λινκειντερ. Τραγούδι: Imagine του John Lennon.
 5. Η πρώτη παρέμβαση στο Δήμο μου θα ήταν η δημιουργία Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης για κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη τη βοήθεια και στήριξη της οργανωμένης κοινωνίας. Ταυτόχρονα, η καθαριότητα και η αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου μας θα αποτελούσε προτεραιότητά μου.
 6. Στο βάθος της δεκαετούς ενασχόλησής μου με τα κοινά́ ως Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος, έχω συνεισφέρει σε όλα τα θέματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου με διαρκή δουλειά́ και παρουσία σε όλες τις θέσεις ευθύνης που έχω κληθεί́ να υπηρετήσω.
 7. «Η εμπιστοσύνη σας οδηγός μου, η αγάπη σας καθημερινή δέσμευση προσφοράς».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.