Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς Α. Κλειάσιος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

  1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;
  2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα
  3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου
  4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι
  5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;
  6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη
  7. Αγαπημένη ατάκα/motto

 Αθανάσιος Κλειάσιος “Δύναμη Ελπίδας”

  1. Θα ξεχώριζα τα «Νταμάρια». Από παιδί ακόμα έχω μνήμες τόσο από τις καλοκαιρινές συναυλίες και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, όσο και από τις αθλητικές δραστηριότητες. Όπως, πιστεύω, και όλοι όσοι επισκέπτονται την πόλη μας.
  2. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα προσφυγικά σπίτια και καταστήματα στην γειτονιά μου, στην Αγορά, που τη νέα χιλιετία πήραν την θέση τους πολυάριθμες και πυκνοκατοικημένες πολυκατοικίες.
  3. Δυστυχώς πολλές φορές υπερασπίζομαι υπέρ του δέοντος την άποψη μου. Προτέρημα θα χαρακτήριζα ότι σε μια εποχή που προωθείται ο ατομισμός, συνεχίζω να βλέπω τη ζωή και τις προκλήσεις της συλλογικά, γι’ αυτό και συμμετέχω ενεργά στα κοινά.
  4. Αγαπημένη ταινία είναι «οι 12 ένορκοι» και αγαπημένο τραγούδι το «Πλανόδιο τσίρκο» του Δημήτρη Μητροπάνου.
  5. Φωτισμός, καθαριότητα, πράσινο. Πρωτίστως, όμως, αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε μια εποχή ισότητας και δικαιωμάτων, θα έδινα προτεραιότητα στο να είναι η πόλη μας το ίδιο προσιτή και στα άτομα με ειδικές ανάγκες.
  6. Θεωρώ ότι κάνουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση, αναδεικνύοντας προβλήματα και στηρίζοντας προτάσεις προς όφελος των δημοτών. Η πανδημία έφερε τις διαδικτυακές συσκέψεις και ο νόμος του κ.Θεοδωρικάκου παραχώρησε τις εξουσίες στις επιτροπές του Δήμου, κάνοντας το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου να μοιάζει πολλές φορές άχαρος..
  7. «Όλοι θέλουν την αλλαγή, αλλά κανείς δεν θέλει να αλλάξεις».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.