Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς. Π. Δάφνη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;
 2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα
 3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου
 4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι
 5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;
 6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη
 7. Αγαπημένη ατάκα/motto

 Δάφνη Πηνελόπη, «Μαζί για τον Βύρωνα»

 1. Κάθε γωνιά́ της πόλης μας έχει για μένα εξαιρετική́ σημασία και ομορφιά́. Σημαντική́ θέση στην καρδιά́ μου έχει όμως το «Θέατρο Βράχων»: Το στολίδι του Δήμου μας που τον κάνει ξεχωριστό́ και σημαντικό́ σε σύγκριση με τους υπόλοιπους δήμους.
 2. Έχω ζήσει δυστυχώς πολλά́ σημαντικά́ και καθοριστικά, προσωπικά́ γεγονότα στην πόλη μου. Έχουν να κάνουν με δικούς μου ανθρώπους, φίλους μου που χάθηκαν μπροστά́ στα μάτια μου από́ διάφορους λόγους, προκαλώντας μου αρνητικά́ συναισθήματα.
 3. Βασικό́ μου ελάττωμα είναι ότι νοιάζομαι πάρα πολύ́ για τους γύρω μου, που μερικές φορές φτάνει στην εκμετάλλευση. Βασικό́ μου προτέρημα είναι το ότι έχω αυτοέλεγχο όσον αφορά́ κάποια συναισθήματά́ μου, είμαι δηλαδή αρκετά́ ψύχραιμη σε πολλές περιστάσεις.
 4. Ταινία: Σιωπηλός Μάρτυρας /Rear Window. Τραγούδι: Το μέτρημα, της Νατάσσας Μποφίλιου.
 5. Αν γινόμουν Δήμαρχος θα ήθελα να δω την πόλη μου ν’ αποκτά τα αυτονόητα και στοιχειώδη: καθαριότητα, ευταξία, ασφάλεια, πράσινο, φωτισμό, πολιτισμό και να παίρνει τον δρόμο για ανάπτυξη και ποιότητα ζωής για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες… επίσης την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό́ όλων των σχολικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.
 6. Προσπαθώ πάντα με την κατάθεση των απόψεών μου να στηρίζω το κοινό́ όφελος.
 7. …Για να είναι ο πολιτισμός στην καθημερινότητά́ μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.