Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι… αλλιώς! Ν. Αποστολάκης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

  Αποστολάκης Νεκτάριος

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα: «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

1. Κάθε γωνιά της πόλης μας έχει την ομορφιά της. Έχω φυσικά αγαπημένα σημεία, αλλά νομίζω πως τον Βύρωνα τον κάνουν ξεχωριστό οι άνθρωποί του. Κάθε σημείο στον Βύρωνα όπου μπορώ να συναντήσω φίλους και γνωστούς για μια κουβέντα, μια καθημερινή συναναστροφή είναι ξεχωριστό και εξίσου σημαντικό.

2. Οι όμορφες παιδικές στιγμές στην γειτονιά της Ζωοδόχου Πηγής. Τα ανέμελα παιχνίδια στις γειτονιές του Βύρωνα είναι κάτι που νομίζω πως λείπει από τα σημερινά παιδιά. Η δική μας γενιά μέσα από τα παιχνίδια στις αλάνες, τα σκισμένα γόνατα μας οδήγησε να αναπτύξουμε μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης μεταξύ μας, η οποία διαρκεί ως σήμερα.

3. Αν και αυτοκριτική γίνεται συνέχεια, για τα ελαττώματά και τα προτερήματά μου θα πρέπει να μιλήσουν οι άνθρωποι που με ξέρουν, όχι εγώ.

4. Ταινία: Μπακαλόγατος. Τραγούδι: Δραπετσώνα.

5. Δεν σκέφτομαι τι θα έκανα ως δήμαρχος, δεν είναι στόχος μου να γίνω δήμαρχος. Ως δημοτικός σύμβουλος, αν ήταν να διαλέξω ένα πράγμα, αυτό θα ήταν η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός όλων των σχολικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας. Είναι κάτι που οφείλουμε στα παιδιά μας!!!

6. Εποικοδομητική αντιπολίτευση με κατάθεση προτάσεων και σκοπό το κοινό όφελος.

7.  «Είμαστε σε αρίστη κατάσταση». Δυστυχώς δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω για τα δημοτικά θέματα. Είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στον τόπο μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.