Η ώρα της συναίνεσης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του ανήσυχου Βυρωνιώτη, Ανδρέα Λεκατσά

Ένας Δήμος, μια μικρή κοινωνία, χτίζεται με αρχές , χτίζεται με όραμα και ενέργειες που έχουν στόχο το κοινό καλό.

Θεμέλιο της κοινωνικής συναίνεσης είναι η μαζική συμμετοχή και η σύγκλιση τάσεων και απόψεων.

Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το κοινό καλό σε πάρα πολλές περιπτώσεις εξαρτάται από τον ιδεολογικό προσανατολισμό του καθενός μας και δεν μπορεί να είναι το ίδιο για όλους.

Ακούγεται πολλές φορές ότι για να βάλεις μια λάμπα στο Δήμο, δεν χρειάζεται να έχεις ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο σύντροφός Μάο έλεγε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν ο γάτος είναι άσπρος ή μαύρος αρκεί να πιάνει ποντίκια.

Άποψη μου είναι ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά ορίζουν και τα στοιχεία εκείνα τα οποία θα οδηγήσουν το Δήμο στο αύριο.

Θεωρώ ότι στον πολιτικό χώρο της δημοκρατικής και της κεντροδεξιάς παράταξης υπάρχουν οι σωστές και αναγκαίες παρουσίες, με ιδέες και προτάσεις, ώστε ο Δήμος Βύρωνα να γίνει ένας Δήμος φιλικός για τους δημότες του, με αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις, αναπτυξιακή κατεύθυνση και -πάνω από όλα- ποιότητα ζωής.

Οι δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις βρήκαν αυτό το χώρο διασπασμένο με αποτέλεσμα να βρεθεί η πόλη μας στην δραματική για την ποιότητα της ζωής μας σημερινή κατάσταση.

Οφείλουμε λοιπόν πάνω από «εγώ», πάνω από προσωπικές διεκδικήσεις, να βρούμε τον κατάλληλο για την πόλη μας, για τον Βύρωνα, επικεφαλής και να πορευτούμε με αυτόν δυναμικά για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο. Η διαδικασία αυτή είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ξεκινήσει σήμερα.

Όσο και αν όλη αυτή η διαδικασία φαντάζει λογική, δεν παύει να αποτελεί μια μικρή επανάσταση, μια κίνηση που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της τοπικής πολιτικής σκηνής. Γι’ αυτό απαιτούνται προσεκτικές προσεγγίσεις, σεβασμός στα ιστορικά στελέχη και στους αγώνες τους…

Με την εμπειρία του παρελθόντος, οι πληγές που όλα αυτά τα χρόνια άνοιξαν οι διενέξεις των πολιτικών παραγόντων που διεκδίκησαν το Δήμο, θέλουν χρόνο να επουλωθούν. Μοναδικος στόχος όλων μας πρέπει να είναι να ξαναβρούμε αυτά που μας συνδέουν, να ξαναβρούμε την εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας χωρίζουν και τέλος να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν, όλοι όσοι θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, χωρίς να μένουμε σε στενά κομματικά πλαίσια, αλλά σεβόμενοι τα ιδεολογικά στοιχεία του κεντροδεξιού και δημοκρατικού χώρου, πρέπει να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για όλα τα παραπάνω.

Προσωπικά δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, αφήνοντας πίσω όλα όσα μπορούν να λειτουργήσουν αρνητικά σε αυτή την προσπάθεια, και σε συνεργασία με κάθε δημότη αυτής της πόλης, που μοιράζεται το ίδιο όραμα, να προσπαθήσουμε να το κάνουμε πράξη, ώστε κόντρα στα πολλά μικρά ΕΓΩ να κυριαρχήσει ένα μεγάλο ΕΜΕΙΣ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.