Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς Β. Καλύβας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

  1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;
  2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα
  3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου
  4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι
  5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;
  6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη
  7. Αγαπημένη ατάκα/motto

Καλύβας Βασίλειος, «Λαϊκή Συσπείρωση»

  1. Γέννημα θρέμμα Βυρωνιώτης και εγώ, θα μπορούσα να απαριθμήσω αρκετά τέτοια σημεία. Η αγαπημένη μου «γωνία» πάντως είναι εκεί όπου έζησα το μεγαλύτερο μέρος των παιδικών και εφηβικών μου αναμνήσεων, επί της οδού Κεσκινίου στην Ανάληψη.
  2. Στα όμορφα βιώματα, οι σχέσεις με τους παιδικούς μου φίλους που παρέμειναν παρά το πέρασμα των ετών, η οργάνωσή μου στο Κ.Κ.Ε και φυσικά η γνωριμία και ο γάμος με την σύζυγό μου και ο ερχομός των δύο παλικαριών μου. Στα δυσάρεστα η απώλεια της μητέρας μου.
  3. Γκρινιάρης και ενίοτε επικριτικός. Ειλικρινής, φιλότιμος, μετριόφρων και θερμός υπερασπιστής των ιδεών μου.
  4. Ξένη ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» και ελληνική «Ο μπακαλόγατος». Ξένο τραγούδι το «Stand by me» του Ben King και ελληνικό το «Πριν το τέλος» του Β. Παπακωνσταντίνου.
  5. Να ενημερώνεις και να μην αποκρύπτεις από τον λαό του Βύρωνα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του, όπως το πρόσφατο θέμα με τον Λόφο Κοπανά. Να αποκαλύπτεις και να μην συγκαλύπτεις το αντιδραστικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Διοίκησης. Να βρίσκεσαι δίπλα στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία μέσα από τα σωματεία, τους φορείς και τους συλλόγους τους απέναντι στα αδιέξοδα του συστήματος.
  6. Ό,τι κάνω τόσα χρόνια εντός ή εκτός Δ.Σ ή θεσμικών ρόλων. Ως εργαζόμενος μέσα από το σωματείο μου, ως γονιός μέσα από τους Συλλόγους Γονέων, με ανιδιοτέλεια να βρίσκομαι μπροστά στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού, στην εργασία, στην παιδεία, στην υγεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.
  7. «Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.