Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς. Μ. Ζιώγα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

  1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;
  2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα
  3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου
  4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι
  5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;
  6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη
  7. Αγαπημένη ατάκα/motto

 

Ζιώγα Μαρία, «Μαζί για τον Βύρωνα»

  1. H πόλη μας είναι γεμάτη από υπέροχα σημεία και ωραίες κρυμμένες «γωνιές». Η δική μου αγαπημένη είναι η περιοχή που βρίσκεται το Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν. Είναι ένα σημείο κοντά στην γειτονιά μου, το οποίο εκτός από το εμπνευσμένο από το παλάτι του Αγαμέμνονα σπίτι της μεγάλης καλλιτέχνιδας, έχει υπέροχη θέα που φτάνει μέχρι και την θάλασσα.
  2. Η γνωριμία μου με τα παιδία της Εθελοντικής Ομάδας Πυροπροστασίας του Δήμου μας. Εκεί είδα πραγματικά τι σημαίνει αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον Υμηττό, τον οποίο προστατεύουν από τις αρχές του 1980, αλλά και αγάπη για την Πόλη μας.
  3. Προτέρημα: Είμαι πολύ εργατική. Ένα ελάττωμά μου, που προσπαθώ όμως να βελτιώσω με τον χρόνο, είναι η παρορμητικότητά μου.
  4. «Ο Σκοτεινός Ιππότης» του Κρίστοφερ Νόλαν. «Wind of change» των Scorpions.
  5. Μια από τις πρώτες μου παρεμβάσεις θα ήταν να δοθεί επιτελούς μια λύση στο θέμα του οικοπέδου στο τέρμα του Αγ. Αρτεμίου. Θα ήθελα πολύ να δω αυτό το εγκαταλελειμμένο οικόπεδο να μετατρέπεται από εστία μόλυνσης, σε έναν κοινόχρηστο χώρο πρασίνου, που έχουν όλοι τόσο ανάγκη στην πυκνοδομημένη περιοχή μας. Επίσης, θα συνέδεα, με συχνότερα αλλά και περισσότερα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, την Νεραΐδα με τον υπόλοιπο Βύρωνα για να σταματήσουν πλέον οι κάτοικοι να νιώθουν αποκομμένοι από τον Δήμο τους.
  6. Σε αυτή, την πρώτη μου θητεία, προσπαθώ να μεταφέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο προβλήματα της καθημερινότητας των συνδημοτών μου ώστε να μπορούν να δοθούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, όπου αυτό είναι εφικτό.
  7. It ain’t over till the fat lady sings- Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι τραγουδήσει η χοντρή κυρία.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.