Βουλγαροκτόνος: Το θέατρο επανακάμπτει και λειτουργεί ξανά!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Γιώργου Βούλγαρη

Και ναι επιτέλους, μετά από έναν χρόνο και βάλε αδράνειας, αβεβαιότητας και ολοκληρωτικής ανεργίας, η μητέρα όλων των τεχνών, το θέατρο επανακάμπτει και λειτουργεί ξανά!

Και εκεί που περίμενες ότι οι καλοκαιρινές παραγωγές θα αποζημιώσουν τον εγκλωβισμένο και διψασμένο κόσμο που στερήθηκε αυτή τη μαγική «δούναι και λαβείν» συνθήκη, ήρθε με δόξα και τιμές αυτή η μάστιγα του επαρχιωτισμού, του μικροαστισμού, της εσωστρέφειας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στις παραγωγές οι οποίες βγαίνουν να «μαζέψουν» όσα η πανδημία και το υπουργείο πολιτισμού αντικειμενικά στέρησαν εδώ και ενάμιση χρόνο.

Χιλιοειπωμένες επιλογές θεατρικού ρεπερτορίου που αδυνατούν να συλλάβουν τη σύγχρονη σκέψη και πραγματικότητα, μικρό φατρίες που κάνουν την κατάσταση πιο ελληνική και πιο αδιέξοδη από πότε. Με δόξα και τιμή οι περισσότεροι θεατρικοί παραγωγοί μπήκαν σε αυτήν τη διαδικασία πού ανέκαθεν σιχαινόμουν. Της αρπαχτής. Με ένα όμως, πλέον, σοβαρό επιχείρημα… Την οικονομική καταστροφή, ως φυσικό ακόλουθο της Covid-19. Και πάλι όμως δεν δικαιολογούνται… Γιατί το θέατρο δεν το ορίζει το χρήμα, αλλά η ειλικρινής κατάθεση της ψυχής σου και των εκφραστικών μέσων που διαθέτεις ως ηθοποιός, ως σκηνοθέτης, ως δημιουργός. Ξαναλέω ένα μεγάλο κομμάτι του θεατρικού γίγνεσθαι… Όχι όλοι. Και αυτό είναι το ανακουφιστικό και το παρήγορο…. Όχι όλοι. Αρκετά διαμαντάκια ξεπηδούν σε όλη αυτή την χλέπα και κάνουν τη διαφορά. Τη μεγάλη… την λυτρωτική.

Όπως συνέβη με την παράσταση «Φιλική εταιρεία – Φιλίας Ελληνικός δεσμός άλυτος» του Γιώργου Κοζυράκη και Νεκταρίου Παλαιολόγου, που είχα την τύχη να παρακολουθήσω στο θερινό θέατρο «Αθηνά», σε σκηνοθεσία του πολύ έμπειρου και εύστοχου Αλεξάνδρου Λιακόπουλου. Ενός εξ ολοκλήρου εργάτη-οραματιστή της τέχνης του θεάτρου, που δεν έχει να αποδείξει τίποτα.

Πήρε ένα ολοκληρωμένο, δεξιοτεχνικά καμωμένο κείμενο και το ανέδειξε σε ένα ουσιαστικό ψυχογράφημα των ιστορικών προσώπων του Μαρασλή, Σκουφά, Τσακάλωφ και Ξάνθου, ιδρυτικών μελών της Φιλικής Εταιρείας. Επί σκηνής όλα είναι εκεί: η ατμόσφαιρα της εποχής, η αγωνία της, οι μουσικές, τα κοστούμια και οι ήρωες που ζωντανεύουν με ένα μαγικό τρόπο μπροστά στα μάτια σου. Αποτελούμενο από έναν έμπειρο θίασο δεξιοτεχνικής και υποκριτικής ποιότητας: τον πάντα συγκλονιστικό Γιώργη Κοντοπόδη, τον εξαιρετικό Νικόλα Μπράβο, τον καταλυτικό Δημήτρη Τοπαλίδη, τον πολλά υποσχόμενο Κωνσταντίνο Πεσλή και τις κυρίες Γωγώ Φάκου και Μαρσώ Φίλη που τα εκφραστικά τους μέσα με έκαναν να αφεθώ στην μαγεία μιας άλλης εποχής.

Αφέθηκα στη θεατρική της δυναμική και έπιασα τον εαυτό μου (πολύ πολύ σπάνιο αυτό που μου συνέβη) να συμπάσχω. Και ξέρεις γιατί συνέβη αυτό; Γιατί η κατάθεση αυτών των παιδιών, όλων των συντελεστών, είχε μια ειλικρίνεια που θα πρέπει να είσαι καμωμένος από μάρμαρο για να μην μπορέσει να σε πάρει μαζί της.

Βάλτο στον προγραμματισμό σου και δεν θα χάσεις. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9:30 στο θέατρο «Αθηνά», Δεριγνύ 10 και Πατησίων.

ΥΓ. Το πραγματικό Θέατρο δεν βρίσκεται στην φατρία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, στα έντυπα, στις όμορφες φωτογραφίες του instagram και στα stories. Να το θυμάσαι αυτό. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κανόνας!

Πληροφορίες παράστασης:

«Φιλική Εταιρεία – Φιλίας Ελληνικός Δεσμός Άλυτος», των Γιώργου Κοζυράκη και Νεκτάριου Παλαιολόγου. Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος. Κοστούμια, φωτογραφίες: Γιάννης Παυλίδης. Μουσική επένδυση: Γιώργης Κοντοπόδης. Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρσώ Φίλη. Παίζουν: Γιώργης Κοντοπόδης, Νικόλας Μπράβος, Κωνσταντίνος Πεσλής, Δημήτρης Τοπαλίδης, Γωγώ Φάκου, Μαρσώ Φίλη, Κλάιντι Καγιά. Θέατρο «Αθηνά», Δεριγνύ 10 και Πατησίων. Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30. Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 12 ευρώ. Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.