Πυρκαγιές!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει ο Χρήστος Γώγος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Εποχή Βύρωνα”

Στην ζωή υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Αυτοί που κοιτάζουν τον χάρτη και δεν επιστρέφουν και αυτοί που κοιτάζουν τον καθρέφτη και επιστρέφουν. Και επειδή τα τελευταία γεγονότα στην χώρα μας, μας σημάδεψαν όλους θέλω να κάνω κάποιους λογικούς συνειρμούς.

Το να κάνουμε κριτική για την διαχείριση των πυρκαγιών εμείς οι ΑΣΧΕΤΟΙ με το θέμα, επειδή διαθέτουμε ένα πληκτρολόγιο, το θεωρώ τεράστια αφέλεια. Έχουμε μπροστά μας όλα τα δεδομένα που είχε να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση η απλά κάνουμε εύκολη κριτική εκ του αποτελέσματος;

Έχεις να αντιμετωπίσεις μια τεράστια φωτιά στην βόρεια Αττική που καίει σε πολλαπλά μέτωπα και αν δεν την σταματήσεις μπορεί ακόμη να καεί και μέρος της Αθήνας με τεράστιο αριθμό θυμάτων και δισεκατομμύρια ζημιές από καταστροφή περιουσιών.

Έχεις μια μεγάλη φωτιά που κατακαίει την βόρεια Εύβοια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Έχεις μια μεγάλη φωτιά που κατακαίει περιοχές της Ηλείας και γλύφει τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας και το αντίστοιχο μουσείο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Έχεις μια μεγάλη φωτιά στην Μεσσηνία σε πολλά μέτωπα, από την βόρεια Μεσσηνία στα σύνορα με την Αρκαδία μέχρι κάτω στην Μάνη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Έχεις μια άλλη φωτιά στα Γρεβενά και άλλες μικρότερες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Και έχεις έναν πεπερασμένο αριθμό πυροσβεστών και μηχανικών μέσων και κυρίως, έναν πεπερασμένο αριθμό πτητικών μέσων, απαραίτητων και μοναδικών σε πολλές περιπτώσεις για την κατάσβεση της φωτιάς σε απροσπέλαστα δάση.

Αυτό είναι το πρόβλημα και αυτές οι δυνατές λύσεις που έχεις. Έχοντας σαν αντικειμενικό γεγονός πως είναι αδύνατον να προστρέξεις σε όλους με την ίδια δυναμική, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Σε αυτό το ερώτημα ας απαντήσουν πρώτα οι κρίνοντες και κατακρίνοντες και μετά ας συνεχίσουν την κριτική τους…( όπως λέει και ο φίλος μου Θ. Νικολαΐδης)

Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείψουν πάλι και οι γνωστοί ισαποστάκηδες της από δω πλευράς,

που θεωρούν πως οι αμέτρητες φωτιές οφείλονται καθαρά στον καύσωνα και στα ανθρώπινα λάθη κάποιου πχ που πήγε να κόψει κάποια χόρτα.

Που θεωρούν όλους εμάς, που πιστεύουμε πως πολλές φωτιές μπήκαν σκοπίμως, πως είμαστε αφελείς, φαντασιόπληκτοι και μειωμένης αντίληψης.

Που θεωρούν φυσιολογικό κάποιες πολλές φωτιές να εμφανίζονται σε απόκρημνες χαράδρες που δεν πατάει ανθρώπου πόδι ούτε περνάνε καλώδια της ΔΕΗ.

Που θεωρούν φυσιολογικό οι φωτιές αυτές να εμφανίζονται εναλλακτικά και μόλις σβήνουν την μία να εμφανίζεται ξαφνικά μια άλλη σε αντίθετη περιοχή.

Που θεωρούν φυσιολογικό να ανάβουν ταυτόχρονα ξαφνικά πολλές φωτιές στο ίδιο μέρος σε σχήμα Π.

Που θεωρούν πολύ φυσιολογικό να έχουμε την ίδια μέρα δεκάδες φωτιές ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Που θεωρούν φυσιολογικό κάποιος να το παίζει εθελοντής πυροσβέστης και από όπου περνάει να ανάβουν νέες φωτιές.

Που θεωρούν φυσιολογικό κάποιοι άλλοι να βγάζουν βόλτα δυο μπιτόνια βενζίνης στον χώρο της φωτιάς χωρίς δικαιολογία.

Που θεωρούν φυσιολογικό μια αλλοδαπή μετανάστρια να της έρθει ξαφνικά η τρομερή ιδέα να κάψει το Πεδίον του Άρεως, την ίδια μέρα και αυτή.

Κανείς δεν είπε πως όλες οι φωτιές οφείλονται μόνο σε αυτούς. Για να δράσει κάποιος πρέπει να έχει δημιουργηθεί πρώτα το κατάλληλο περιβάλλον. Ασφαλώς πολλές φωτιές οφείλονται στην κλιματική αλλαγή όπως εμφανίζονται και σε πολλές άλλες χώρες της Μεσογείου. Αλλά αυτή η εμμονή των ισαποστάκηδων, να μην κατηγορήσουμε κανέναν και να βρισκόμαστε πάντα στη μέση και όποιος παρεκκλίνει από τις απόψεις τους να αντιμετωπίζεται με ειρωνεία και με υποτιμητικά σχόλια, με εκπλήσσει. Η για να είμαι ειλικρινής, δεν με εκπλήσσει πια και τους περίμενα να εμφανιστούν και τώρα. Και δεν με απογοήτευσαν. Πράγματι…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.