Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι… αλλιώς! Γ. ΚΡΙΑΤΣΙΩΤΗΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

 Γιώργος Κριατσιώτης

Δημοτική Παράταξη : «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ»

1. Το πάρκο της Καραολή-Δημητρίου. Εκεί έκανα τις πρώτες μου βόλτες, στην παιδική χαρά στο τέρμα έπαιζα μικρός, εκεί συνεχίζω και σήμερα να δραστηριοποιούμε επαγγελματικά, να τρώω με φίλους ή να πίνω το ποτό μου.

2. Όταν είδα live τους Animals, ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, στο Θέατρο Βράχων. Στο παρελθόν είχαν έρθει τεράστια ονόματα (Iggy Pop, David Byrne, Blue Oyster Cult), αλλά δυστυχώς σήμερα το Φεστιβάλ έχει χάσει την παλιά του αίγλη, περιοριζόμενο σε εγχώριες κυρίως συμμετοχές.

3. Είμαι αρκετά ασυμβίβαστος και δεν λειαίνω εύκολα τις γωνίες, όταν κάτι είναι αντίθετο από τα πιστεύω μου. Από την άλλη είμαι αρκετά επίμονος και συνήθως πετυχαίνω τους στόχους μου.

4. Αγαπημένη ταινία οι «12 πίθηκοι» με Bruce Willis και Brad Pitt και αγαπημένο τραγούδι «Stairway to Heaven» των Led Zeppelin.

5. Θα προσπαθούσα να εκριζώσω την αναχρονιστική και μίζερη νοοτροπία διοίκησης που ταλανίζει τον Δήμο μας εδώ και χρόνια και να εμφυσήσω έναν αέρα δυτικοευρωπαϊκής διοίκησης πόλεων του εξωτερικού.

6. Σχεδόν 20 χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου έχω τονίσει πολλάκις την ανάγκη να πρυτανεύσει η κοινή λογική και το συμφέρον των δημοτών, έναντι των πολιτικών προτιμήσεων και πολιτικών αγκυλώσεων.

7. Keep trying = Συνέχισε να παλεύεις

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.