«Άσφαιρα πυρά» τα νέα κυβερνητικά μέτρα κατά της ακρίβειας. – Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η κυβέρνηση παρακολουθεί δυο και πλέον χρόνια την ακρίβεια να καλπάζει και να εξανεμίζει το εισόδημα των λαϊκών νοικοκυριών. Πρόσφατα ανακοίνωσε για άλλη μια φορά νέα μέτρα, που και πάλι δεν θα ανακουφίσουν τα λαϊκά νοικοκυριά.

Γιατί οι πολίτες, που πλήττονται από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, να πιστέψουν ότι οι νέες εξαγγελίες για νέα μέτρα θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα και θα αντιμετωπιστεί η ακρίβεια, όταν σ’ αυτά τα μέτρα:

Δεν συμπεριλαμβάνεται η κατάργηση των άδικων έμμεσων φόρων π.χ καύσιμα  που πληρώνουν οι καταναλωτές στο κράτος για να διασφαλίζει τα ματωμένα πλεονάσματα.

Δεν συμπεριλαμβάνεται η κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης.
Δεν μπαίνει πλαφόν στα ενοίκια.
Δεν επαναφέρει την ΑΤΑ.
Δεν αυξάνει τους μισθούς και τις συντάξεις για να καλυφθεί το αυξημένο κόστος ζωής.

Η κυβέρνηση της ΝΔ “παίζει” με το  ποσοστό  κέρδους σε ορισμένα εμπορεύματα που ακόμη κι αν οδηγήσει σε κάποιες ελάχιστες μειώσεις, την ίδια στιγμή θα φέρει ανατιμήσεις σε άλλα.

Σχετικά με τα νέα μέτρα και τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας σε αγαθά πρώτης ανάγκης,  την μείωση των τιμών και την αντιμετώπιση αθέμιτων εμπορικών πρακτικών εις βάρος των καταναλωτών, που παρουσιάστηκαν σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας τόνισε πως εάν τα νέα μέτρα δεν αποδώσουν στον βαθμό που επιθυμεί η κυβέρνηση, «δεν θα είναι και τα τελευταία».

Ερωτηθείς εάν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν θα λειτουργήσουν ως «ασπιρίνη» στον πονοκέφαλο των ελληνικών νοικοκυριών τα οποία «σφυροκοπά» η ακρίβεια, ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε πως «δεν είναι τα πρώτα μέτρα τα οποία έχουμε λάβει, αλλά αντιθέτως έχουμε προχωρήσει σε μία σειρά σκληρών μέτρων».

Σχετικά με τις τιμές των προϊόντων που επικρατούν στην χώρα μας, ο κ. Σκρέκας ανέφερε πως στην Ελλάδα υπάρχουν προϊόντα που πωλούνται ακριβότερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και άλλα που είναι φθηνότερα.

«Εμείς, οι ελεγκτικοί μας μηχανισμοί (ΔΙΜΕΑ, Επιτροπή Ανταγωνισμού κ.α.) διαπίστωσαν ότι σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, οι τιμές είναι μεγαλύτερες από ότι στην Ευρώπη και ελήφθησαν τα μέτρα τα σημερινά που εξορθολογίζουν την αγορά και οδηγούν σε μειώσεις τιμών»,

Για τις τιμές στο βρεφικό γάλα, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως η κυβέρνηση έχει… προβεί σε ένα δραστικό και σκληρό μέτρο. «Έχουμε θέσει ένα πλαφόν στο περιθώριο κέρδους που έχουν οι εταιρείες που εισάγουν, παράγουν και διακινούν το βρεφικό γάλα στην Ελλάδα. Αυτή η παρέμβαση θεωρώ πως θα οδηγήσει σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές.

Ο κ. Σκρέκας, επισήμανε ότι για την τήρηση των σημερινών παρεμβάσεων  «Ο έλεγχος θα είναι σκληρός και δίκαιος, δεν θα διστάσουμε απέναντι σε κανέναν και θα προστατεύσουμε τον Έλληνα και την Ελληνίδα».

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και θα νομοθετηθούν μέχρι το Μάρτιο είναι:

Πρώτο μέτρο

Μειώνουμε παροχές προς τα σουπερμάρκετ και εξασφαλίζουμε χαμηλότερες τιμές για τον καταναλωτή. Συγκεκριμένα, περιορίζουμε τις συνολικές εκπτώσεις των προμηθευτών στα σούπερ μάρκετ κατά 30% και μεταφέρουμε το όφελος στον καταναλωτή με αντίστοιχη μείωση της τιμής στο ράφι. Το μέτρο αυτό θα εφαρμοστεί στις κατηγορίες που σύμφωνα με την Επιτροπή Ανταγωνισμού παρατηρήθηκαν αποκλίσεις. Τα προϊόντα αυτά είναι απορρυπαντικά, καθαριστικά σπιτιού, οδοντόκρεμες, αφρόλουτρα, σαμπουάν και βρεφικές πάνες.

Δεύτερο μέτρο

Αποτρέπουμε αδικαιολόγητες ανατιμήσεις για να αποτρέψουμε αδικαιολόγητες ανατιμήσεις. Δεν επιτρέπουμε στους προμηθευτές που αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων να υλοποιούν προωθητικές ενέργειες για τα προϊόντα που έχουν ανατιμήσει για τρεις μήνες. Αυτό το μέτρο αφορά όλα τα προϊόντα που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ. Προφανώς, για τους προμηθευτές που διατηρούν σταθερές ή μειώνουν τις τιμές των προϊόντων τους, επιτρέπονται κανονικά οι προωθητικές ενέργειες προς όφελος των καταναλωτών.

Τρίτο μέτρο

Καθαρές τιμές από το χωράφι στο ράφι. Για να διασφαλίσουμε την απόλυτη διαφάνεια στην εφοδιαστική αλυσίδα από το χωράφι στο ράφι, υποχρεώνουμε τους προμηθευτές να πωλούν τα προϊόντα στο λιανεμπόριο σε καθαρές τιμές, net pricing. Επιτρέπεται μόνο πιστωτικό τιμολόγιο ύψους έως 3% για επιστροφές προϊόντων ή φύρας. Το μέτρο αφορά νωπά φρούτα, λαχανικά και κρέατα.

Τέταρτο μέτρο

Πλαφόν στο μεικτό περιθώριο κέρδους για το βρεφικό γάλα. Για τις τιμές πώλησης του βρεφικού γάλακτος ορίζεται πλαφόν στο περιθώριο μεικτού κέρδους των εταιρειών που εισάγουν, παράγουν και διακινούν το βρεφικό γάλα στην Ελλάδα. Το πλαφόν ορίζεται ως το άθροισμα του λειτουργικού κόστους της εταιρείας για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων και εμπορικού κέρδους 7%.

……..

Και το ερώτημα που τίθεται είναι, εάν αυτά τα μέτρα θα αποδώσουν, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, τότε γιατί δεν τα εφάρμοσε μέχρι σήμερα παρά μόνο παρακολουθεί την ακρίβεια να καλπάζει;

Από το 2022 και το 2023, το τέρας της ακρίβειας μοιάζει ανίκητο. Μήπως δεν κυβερνά αυτή; Δεν είχαμε πρωθυπουργό τον Κυριακό Μητσοτάκη;

Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση είναι «άσφαιρα πυρά» με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά να χάνουν διαρκώς από το διαθέσιμο εισόδημά τους και οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι, και οι φτωχοί, φτωχότεροι.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Πρώην πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.