Νικηφόρα ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Α. Ο. ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική σε κύπελλο και πρωτάθλημα βόλεϊ  Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για τον Α. Ο. ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ.

Τόσο τα πολύ θετικά αποτελέσματα, όσο και η δυνατότητα να ξαναμπούν τα παιδιά και να παίξουν στο γήπεδο, γέμισαν αισιοδοξία τους φίλους αλλά και τα μέλη της ομάδας, για το μέλλον της.

Πιο συγκεκριμένα στο Κύπελλο Γυναικών ο Α. Ο. ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-3  του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ18 εκτός Συναγωνισμού 2 για την Α φάση των ομίλων, στο Β όμιλο όπου αγωνίζεται κέρδισε στην έδρα της 3-0 την Α.Ε. Γκράβας.

Το Σάββατο 2/10 η ομάδα των αγοριών αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 και επικράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας του Α.Σ. Σχολή Μωραΐτης.

Την Κυριακή 3/10 κατέγραψε τρεις νίκες.

Η ομάδα των κοριτσιών Κ18 εκτός Συναγωνισμού 3 για την Α φάση των ομίλων, στο Γ όμιλο αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και επικράτησε με 3-0 σετ στην έδρα της, του ΑΣΠΕ «Θέτις» 5.

Η ομάδα των κοριτσιών Κ20 για την Α φάση των ομίλων, στο Β όμιλο αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και επικράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας του ΓΣ Απόλλων.

Τέλος η ομάδα των κοριτσιών Κ18 για την Α φάση των ομίλων, στο ΣΤ όμιλο αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και επικράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας της Ένωσης Βύρωνα.

Η απολύτως νικηφόρα 1η αγωνιστική για το βόλεϊ των Νέων Βύρωνος, είναι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά. Τόσο οι προπονητές όσο και η διοίκηση, συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριές του συλλόγου και τους βεβαιώνουν ότι θα σταθούν πλάι τους στη δύσκολη προσπάθειά τους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.