Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα ζητά ενημέρωση για τα φρεάτια της πόλης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με αίτημά της προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, ζητά να ενημέρωθεί για την κατάσταση, που επικρατεί στα φρεάτια και τους αγωγούς ομβρίων της πόλης, μια και πλησιάζουν οι φθινοπωρινές βροχές και τα έργα που γίνονται αυτό τον καιρό από ιδιωτικές εταιρίες είναι αρκετά αλλά και η εμπειρίες από προηγούμενες βροχοπτώσεις δυσάρεστες.

Προς: τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα κ. Γεώργιο Πλακίδα

Κοινοποίηση προς: Τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη, Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα, Τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες Δήμου Βύρωνα

ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Βύρωνας, 4/10/2021

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τα ακόλουθα:

  • Ποια η πορεία εκτέλεσης των εργασιών καθαρισμού και απόφραξης φρεατίων ομβρίων υδάτων στην πόλη μας, με δεδομένο ότι διανύουμε ήδη τους φθινοπωρινούς μήνες και καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες στους δρόμους της πόλης από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες (φυσικό αέριο, οπτικές ίνες κλπ), με αποτέλεσμα να έχουν πέσει στα φρεάτια χώματα και λοιπά φερτά υλικά.
  • Ποια η πορεία εξέλιξης του έργου επισκευής και συντήρησης του αγωγού οβρίων υδάτων επί της οδού Ηρακλέους, στον Βύρωνα, με βάσει και τα όσα αναφέρθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο; Όπως γνωρίζετε, συνδημότης μας σε σχετική επιστολή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρει ότι ο εν λόγω αγωγός «προκάλεσε την καταστροφή παρακείμενης οικίας [του] από πλημμυρικά ύδατα και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της υπερήλικης μητέρας [του] καθώς και της αδερφής [του] στις 9/6/2021». Συνεπώς, είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης παρέμβασης του Δήμου.

Για τη δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Βασιλική Σάρολα

Θανάσης Παπαδημητρίου

Κοσμάς Τσιάκαλος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.