Σούπες:  μια ζεστή και θρεπτική πρόταση για το φθινόπωρο! Video

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Video επεισόδιο: Μια συγκλονιστική φασολάδα σε δύο εκδοχές + μία έκπληξη

Δείτε εδώ το video δημιουργίας συγκλονιστικής (!) φασολάδας, με μια κλασική και μια σπέσιαλ συνταγή και μια εκδοχή έκπληξη! Ευχαριστούμε το παραδοσιακό παντοπωλείο «ΔΙΚΤΑΜΟ» για τα υλικά και την έμπνευση για τη σπέσιαλ συνταγή!

Οι σούπες είναι από τα γεύματα που ταιριάζουν «γάντι» στο φθινόπωρο. Με τις πρώτες βροχές να κάνουν την εμφάνισή τους και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, ένα ζεστό πιάτο σούπα κάνει σίγουρα τις φθινοπωρινές μας μέρες πιο σπιτικές και χουχουλιάρικες.

Εκτός όμως από το ότι μας ζεσταίνουν, παράλληλα μας ενισχύουν με θρεπτικά συστατικά χάρη στα λαχανικά που περιέχουν.

Οι σούπες δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερα πολύπλοκο στην προετοιμασία τους και ουσιαστικά όλο το μυστικό της γεύσης κρύβεται στο πολύ καλό τσιγάρισμα, σε ένα καλό σβήσιμο αλκοόλης (μπορεί να χρησιμοποιηθεί τσίπουρο, κρασί ή ακόμα και βότκα) και στην προσθήκη νερού ή ζωμού στο τελείωμα. Μια ακόμα βασική τεχνική για το καλό τσιγάρισμα είναι να μπαίνουν πρώτα στην κατσαρόλα τα υλικά εκείνα που περιέχουν άμυλο (πχ. Φασόλια, Κίτρινη κολοκύθα, Ρεβίθια, Φακές, Παστινάκι, Αρακάς, Πατάτες, Γλυκοπατάτες, Καρότα κλπ) έτσι ώστε να «δέσουν» τη σούπα μας χωρίς να χρειαστεί να προσθέσουμε διογκωτικά υλικά, τα οποία είναι βαριά και ανθυγιεινά, όπως για παράδειγμα το corn flour και το αλεύρι με βούτυρο. Την τεχνική αυτή του σβησίματος σας την είχαμε δείξει και στο πρώτο μας video-μάθημα, τον Φλεβάρη που μας πέρασε, για τη δημιουργία της κλασικής γαλλικής σούπας «Pot-au-feu». Την αξιοποιούμε και πάλι, στο νέο video που ετοιμάσαμε για εσάς, δημιουργώντας 2+1 συγκλονιστικές εκδοχές φασολάδας!

Ο δεύτερος σημαντικός παράγοντας επιτυχίας ενός φαγητού, μετά το καλό τσιγάρισμα, είναι το υπομονετικό μαγείρεμα! Το φαΐ θέλει υπομονή για να μπορέσει να βγάλει όλα τα αρώματά του και γι’ αυτό το λόγο αποφεύγω να δίνω συνταγές με συγκεκριμένες ποσότητες και ώρα χρόνου μαγειρέματος. Όλα τα υλικά δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση στο μαγείρεμα και όλοι οι φούρνοι και οι μαγειρικές εστίες δεν έχουν την ίδια απόδοση.

Με γνώμονα όλους αυτούς τους κανόνες, θα σας δώσω παρακάτω τα υλικά για γνωστές αλλά και βραβευμένες ευρωπαϊκές και ελληνικές συνταγές σούπας. Στην παρένθεση θα δείτε τα επιπλέον υλικά που προτείνω εγώ -συμπληρωματικά της κλασικής συνταγής- καθώς, όπως είναι φυσικό, ο κάθε σεφ βάζει πάντα τη δική του προσωπική πινελιά σε κάθε γεύμα!

ΣΥΝΤΑΓΕΣ (υλικά)

Φακές: φακές, ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο, πελτές ντομάτας, δάφνη, ζωμός λαχανικών ή νερό (καρότο, ξύδι).

Φασολάδα: φασόλια (μια μέρα νωρίτερα στο νερό για να φουσκώσουν), κρεμμύδι, σέλινο, καρότο, ελαιόλαδο, πελτές τομάτας (καυτερή πιπεριά , λουκάνικο, πουρές κάστανο).

Ρεβίθια: ρεβίθια, κρεμμύδι, ελαιόλαδο, άνηθος, χυμός λεμόνι

Παρμαντιέ / Potage Parmentier (πατατόσουπα βελουτέ): βραβευμένη γαλλική συνταγή με κρεμμύδι, ελαιόλαδο, καρότο, πράσο, πατάτες σε μικρούς κύβους, ζωμό (τελείωμα με βούτυρο, κρέμα γάλακτος και κρουτόν.)

Σεν ζερμέν / Saint-Germain (αρακόσουπα βελουτέ): ακόμα μια βραβευμένη γαλλική συνταγή με ελαιόλαδο, κρεμμύδι, πράσο, σχοινόπρασο, αρακά, μπέικον, ζωμό και βούτυρο κρέμα.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και υλικά μπορούμε να φτιάξουμε: καροτόσουπα, πρασόσουπα και μανιταρόσουπα. Αυτό που αλλάζει είναι η αναλογία του κύριου υλικού, το οποίο το χρησιμοποιούμε σε μεγαλύτερη ποσότητα.

Μινεστρόνε / Minestrone: ιταλική συνταγή ελαιόλαδο, μπέικον, κρεμμύδι, σέλερι, καρότο, πιπεριά, λάχανο, κάποιο όσπριο (φασόλι ή αρακάς), κοφτό μακαρονάκι ή φιδέ, κολοκύθι, μανιτάρι, τομάτα και ζωμό. Όσπριο και ζυμαρικό βράζονται ξεχωριστά και ενσωματώνονται στο τελείωμα της σούπας.

Γκασπάτσο / Gazpacho: κρύα ισπανική σούπα βελουτέ, με τομάτες ξεφλουδισμένες χωρίς σπόρια, πιπεριά, αγγούρι, σκόρδο, ξύδι, ελαιόλαδο, ψωμί ψίχα, δυόσμο, βασιλικό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα (μεγάλο ανοξείδωτο μπωλ ανάμειξης) και τα αφήνουμε να «δέσουν» για οχτώ ώρες. Στη συνέχεια τα χτυπάμε σε μπλέντερ. Στην ουσία είναι όλα τα υλικά της δίκης μας χωριάτικης σαλάτας χτυπημένα, χωρίς τη φέτα.

Ακολουθώντας τη συνταγολόγηση των υλικών που σας έχω δώσει, αλλά και με τις δικιές σας δημιουργικές πινελιές, είναι δεδομένο ότι θα φτιάξετε πεντανόστιμα πιάτα!

Στο επόμενο τεύχος θα ασχοληθούμε με τις βασικές σάλτσες της ζέστης κουζίνας (μπεσαμέλ/Béchamel, ντεμιγκλάς/Demi Glace και παράγωγα αυτών)

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.