Το Δίκταμο, Καραολή & Δημιητρίου 63 16231 Βύρωνας

Τηλ: 21 0765 8530, email: kalkoument@gmail.com

Στα ταξίδια μας στην Ελλάδα αναζητάμε το αυθεντικό,ποιοτικό προιόν απο μικρούς παραγωγούς και ανθρώπους που όπως και εμείς σέβονται την υγεία και την φύση που τόσο απλόχερα μας προσφέρει κάθε θησαυρό της.

Απο την μαγευτική και μυρωδάτη Κρήτη,ξεκίνησε ο πατέρας μας ο κος Γιάννης 94 ετών σήμερα (2015), με την ιδέα της δημιουργίας ενός καταστήματος στο οποίο η ελληνική φύση θα έβρισκε το χώρο να παρουσιάσει τα πιο διαλεχτά παραδοσιακά Κρητικά προιόντα,με τις γνώσεις την εμπειρία και την αγάπη της μοναδικής φύσης του νησιού.
Έτσι γεννήθηκε το ”Το Δίκταμο” και εμείς τα παιδιά του,Κάλλια και Γιώργος ξεκινήσαμε με πάθος την ιδέα και την υλοποιήσαμε προτείνοντας βιολογικά και παραδοσιακά προιόντα απο ολόκληρη την Ελλάδα και με ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία απο τα καλύτερα Κρητικά παραδοσιακά. Απο το 1999 είμαστε κοντά σας, ο κάθε πελάτης πάντα ξεχωριστός για εμάς θα απολαύσει ένα σπιτικό γλυκό κέρασμα, ένα ρακόμελο ή ένα λυχναράκι φρεσκοψημένο και θα μοιραστούμε κάθε μυστική συμβουλή του μπαμπά, απο εκείνες που μας δίνει σε κάθε εξόρμηση μας στα βουνά της Κρήτης, για συλλογή βοτάνων-πάντα συγκεκριμένη εποχή (Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο).
Ένας χώρος ”μαγικός” μια επιτυχημένη πορεία και συνεχής η διάθεση ανανέωσης.
Στα ταξίδια μας στην Ελλάδα αναζητάμε το αυθεντικό,ποιοτικό προιόν απο μικρούς παραγωγούς και ανθρώπους που όπως και εμείς σέβονται την υγεία και την φύση που τόσο απλόχερα μας προσφέρει κάθε θησαυρό της. Για κάθε νέο, περαστικό, γείτονα αλλά και μόνιμο πελάτη μας, οι επιλογές πολλές και πάντα υψηλών προδιαγραφών, δοκιμάζουμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα τυριά, γραβιέρα γλυκιά, άπαχη & πικάντικη Κρήτης, κεφαλογραβιέρα & κεφαλοτύρι Κεφαλλονιάς υπέροχο στη θέση της Ιταλικής παρμεζάνας, όσπρια Καστοριάς & Θεσσαλονίκης, πέστροφα Ορχομενού, σαλιγκάρια Κρήτης, προιόντα Ζέας (φάρμακο για την υγεία, το δημητριακό των Αρχαίων Ελλήνων) για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, προιόντα Δίκαιου Εμπορίου (Fair Trade), σπιτικά γλυκά, καθημερινά φρεσκοψημένο ψωμί Χαλκίδας, αιθέρια έλαια Κρήτης με αρωματικά φυτά του νησιού, χειροποίητα σαπούνια γλυκερίνης απο το Σπήλι-τόπος καταγωγής της οικογένειας- πολλά θεραπευτικά, με σαγηνευτικές μυρωδιές και υπέροχα χρώματα, χαρίζοντας το πιο υγιές και απαλό δέρμα.
Μια ποικιλία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες βιολογικών, παραδοσιακά της Κρήτης, απο το Σπήλι, την επαρχία Αγ.Βασιλείου, το Αμάρι, τα Χανιά, νησιά της Ελλάδος αλλά και από κάθε ενδιαφέρουσα και αυθεντική, μικρή μονάδα παραγωγής σε ολόκληρη τη χώρα.
Σας περιμένουμε,παραμένοντας πιστοί στην ποιότητα, στην προσωπική, με χαμόγελο εξυπηρέτηση και στην συνεχή ανακάλυψη του ξεχωριστού.

Γιὠργος Κουμεντάκης & Κἀλλια Κουμεντἀκη
Βραβεία
GASTRONOMOS,ATHENS DAILY SECRET

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.