Ρ.Ε.Κ: Όχι στον συμβιβασμό που καταστρέφει το περιβάλλον, στον λόφο Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΚΟΠΑΝΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΛΟΦΟ ΚΟΠΑΝΑ

Το δημοτικό συμβούλιο Δάφνης – Υμηττού στις 29/9/21  (https://www.youtube.com/watch?v=CH2nwYjCU44) έγινε αφορμή να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των 103,9 στρεμμάτων στον Λόφο Κοπανά, που δικαιώνει τους ιδιώτες με την 4891/2020 απόφαση του Εφετείου Αθηνών.

Από την ενημέρωση του δημάρχου Δάφνης – Υμηττού μάθαμε ότι οι 17 διεκδικητές της έκτασης με επιστολή – δήλωσή τους που επιδόθηκε στις 23/9 στους δημάρχους Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού, κάνουν πρόταση συμβιβασμού. Μια πρόταση που καταργεί το δασικό χαρακτήρα του λόφου Κοπανά και θα ανοίξει το δρόμο της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησής του και της καταστροφής του περιβάλλοντος

Μάθαμε επίσης  ότι οι δήμοι Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού κινούνται με διαφορετική τακτική και ταχύτητα στο θέμα της αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου γιατί έχουν διαφορετική προσέγγιση, παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου Βύρωνα στο δημοτικό συμβούλιο ότι συνεργάζονται για το θέμα της διεκδίκησης. Μάθαμε ότι ο δήμος Βύρωνα επιδίωξε να επισπευστεί η συζήτηση της αναίρεσης στον Άρειο Πάγο (προσδιορίστηκε για τις 5 Μαΐου 2022) και εμείς ως δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ισχύει αυτό; Αν ισχύει πότε περίμενε ο κος Κατωπόδης να μας ενημερώσει;

Η δημοτική αρχή δυστυχώς συνεχίζει τον αντιδημοκρατικό κατήφορο στη διοίκηση και λειτουργία των θεσμικών οργάνων παραβιάζοντας κάθε δημοκρατική αρχή, προσπαθώντας να απαξιώσει το δημοτικό συμβούλιο. Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής ήταν και η απόφαση του εφετείου Αθηνών που στρέφεται εναντίον των συμφερόντων της πόλης μας, των κατοίκων της και του περιβάλλοντος. Το ίδιο αντιδημοκρατικό κατήφορο  συνεχίζει και σήμερα με την πρόταση συμβιβασμού των ιδιωτών διεκδικητών των 103,9 στρεμμάτων του Λόφου Κοπανά, κρατώντας το δημοτικό συμβούλιο στο σκοτάδι. Προσπερνά ότι είναι μειοψηφούσα δημοτική αρχή και διοικεί χάρη στο αντιδημοκρατικό νόμο Ν.Δ-Θεοδωρικάκου και συμπεριφέρεται και διοικεί σαν να είναι τσιφλίκι της ο Δήμος Βύρωνα. Όλες οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης χρειάζεται να μας απασχολήσει ο τρόπος που διοικεί, εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Κατωπόδης και να αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Να υπενθυμίσουμε ότι για το θέμα του λόφου Κοπανά η δημοτική αρχή Βύρωνα  απέκρυψε από το δημοτικό συμβούλιο την έφεση που άσκησαν το 2017 οι ιδιώτες, όπως απέκρυψε και την απόφαση του Εφετείου όταν αυτή επιδόθηκε στον Δήμο στις 17/11/20. Ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο μόλις τον Απρίλιο του 2021, επειδή χρειάστηκε να εγκρίνει τη  δαπάνη πληρωμής του δικηγορικού γραφείου για την άσκηση της αναίρεσης.

Η δημοτική αρχή κράτησε επί τέσσερα χρόνια στο σκοτάδι το δημοτικό συμβούλιο και ενώ ο χειρισμός που έκανε στο θέμα ήταν μια από τις κύριες αιτίες της αρνητικής απόφασης του Εφετείου, συνεχίζει την ίδια τακτική.

Στη δημοτική αρχή Δάφνης – Υμηττού ασκήθηκε κατά τη συνεδρίαση του δ.σ. στις 29/9 κριτική γιατί δεν ενημέρωσε αμέσως το δημοτικό της  συμβούλιο αφού η επιστολή – δήλωση των αντιδίκων ιδιωτών είχε παραληφθεί από τις 23/9.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα μέχρι σήμερα 18/10 δεν έχει προβεί σε καμία ενημέρωση παρότι έχει δεσμευτεί ότι για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο άμεσα. Θα μπορούσε τουλάχιστον να το ενημερώσει έστω και καθυστερημένα στις 11/10 στο μονοθεματικό συμβούλιο για την παιδεία. Ούτε αυτό έκανε.

Με την τακτική της όχι μόνο δεν υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον της πόλης, αλλά αντίθετα όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα στρέφεται εναντίον του. Γράφει στα παλιά της τα παπούτσια το δημοτικό συμβούλιο και τις αποφάσεις του, όπως και τους φορείς και κατοίκους του Βύρωνα.

Είχαμε δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη δημοτική αρχή με τον τρόπο που χειρίστηκε και χειρίζεται το θέμα του Λόφου Κοπανά και δυστυχώς μας επιβεβαιώνει. Είχαμε δηλώσει από την αρχή ότι η στάση γενικά του δημοτικού συμβουλίου Βύρωνα θα έπρεπε να είναι συνολικά η υπεράσπιση του λόφου Κοπανά και η διεκδίκηση της οριστικής παραχώρησής του στο δημόσιο και στους δήμους, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό. Η συνεχιζόμενη όμως τακτική της μας βάζει σε μεγαλύτερους προβληματισμούς για το τι επιδιώκει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ζητάμε  να συγκληθεί άμεσα δημοτικό συμβούλιο στο οποίο θα εκτιμηθεί η κατάσταση και θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις .

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΚΟΠΑΝΑ

Ο ΛΟΦΟΣ ΚΟΠΑΝΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΑΣΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ

ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΊ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.