Ενωμένη Κεντροδεξιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Ανήσυχου Βυρωνιώτη Ανδρέα Λεκατσά

Τους επόμενους 2 μήνες θα λάβουν χώρα έντονες πολιτικές διεργασίες. Σύντομα, η φιλελεύθερη παράταξη διεξάγει εσωκομματικές εκλογές σε τοπικό, περιφερειακό επίπεδο, και ακολουθεί συνέδριο. Επίσης το ΚΙΝΑΛ εκλεγεί τον επικεφαλής του, που θα το οδηγήσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Όλο αυτό το διάστημα, συζητώντας για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, έκανα πάρα πολλές επαφές με ανθρώπους πού βρίσκονται στον πολιτικό χώρο της κεντροδεξιάς. Ήταν φανερό το κλίμα συσπείρωσης που επικρατούσε. Παράλληλα, ήταν εμφανέστατη σε όλες τις συζητήσεις, η ανάγκη συγκλίσεων σε τοπικό επίπεδο, με στόχο την ενδυνάμωση του χώρου. Βασικός και «ιερός» στόχος η νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Οι απόψεις προς αυτή την κατεύθυνση ήταν τόσο απόλυτες που συνοδευόταν μάλιστα από αντιδράσεις αποχής ή αποχώρησης σε περίπτωση που δεν μπορέσει να επιτευχθεί αυτή η συνεργασία. Είναι φανερό ότι ο κόσμος της κεντροδεξιάς του Βύρωνα -και όχι μόνο- αναζητά μια πρόταση εξουσίας με αναπτυξιακή δυναμική.

Όλο αυτό γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, όταν βλέπουμε ότι σε κομματικό-πολιτικό επίπεδο, η σύγκλιση και η συνεργασία όχι μόνο έχει επιτευχθεί, αλλά αυτό έγινε με τους καλύτερους δυνατούς όρους και μάλιστα θα έλεγα και με τον πιο δίκαιο τρόπο. Και αναρωτιέται, λογικά, ο κεντροδεξιός ψηφοφόρος, πώς είναι δυνατόν να τα έχουμε βρει σε όλα στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο και να μην μπορούμε να τα βρούμε σε δημοτικό επίπεδο;

Πώς είναι δυνατόν στον αριστερόστροφο Βύρωνα, να φτάνουμε στο σημείο να πηγαίνουμε στις δημοτικές εκλογές, όχι απλά διχασμένοι, αλλά με 3 τουλάχιστον «στρατόπεδα»; Είναι όντως εντυπωσιακό, θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει και ανεξήγητο.  Η εξήγηση σίγουρα δεν ανάγεται στις πολιτικές μας διαφορές.

Κατά την γνώμη μου, ένας Δήμος διοικείται με ξεκάθαρη πολιτική και οικονομική κατεύθυνση. Δεν διοικείται μόνο με πρόσωπα. Κυρίαρχο ρόλο παίζει η πολιτική αξιολόγηση των αναγκών του δήμου και οι προτεραιότητες που θα βάλουμε για να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της πόλης: ξεκάθαρα, με προγραμματικές δεσμεύσεις.

Αύριο κιόλας, προτείνω άνοιγμα διαδικασιών, θεσμοθέτηση ενός διαρκούς ανοικτού διαλόγου για τα προβλήματα της πόλης με την συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων συνιστωσών της κεντροδεξιάς και του δημοκρατικού κέντρου, με στόχο την ενωμένη αντιπολίτευση στην Δημοτική Αρχή. Επίσης, την δημιουργία προγράμματος και θέσεων για την επόμενη ημέρα.

Ας αφήσουμε τις μικρότητες. Ας επιστρέψουμε στην πολιτική. Υπάρχει κόσμος εκεί έξω,  που μας περιμένει…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.