Ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΒΥΡΩΝΑ για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

03/31/2020
Αγαπητοί γονείς,
Οι συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε το τελευταίο διάστημα είναι πραγματικά πρωτόγνωρες. Η εξάπλωση του ιού COVID-19, τόσο παγκόσμια όσο και στη χώρα μας, αλλά και τα πρωτοφανή μέτρα που έχουν ληφθεί με στόχο την ανάσχεση της διασποράς του ιού, δικαιολογημένα προκαλούν την ανησυχία μας. Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων και του ΕΟΔΥ, μένουμε σπίτι αλλά μένουμε δυνατοί. Δεν αφήνουμε το φόβο να μας καταβάλλει. Είναι ακριβώς αυτές τις ώρες που οφείλουμε, στα παιδιά μας πρώτα απ’ όλα, να γίνουμε παράδειγμα ψυχραιμίας, αποφασιστικότητας, μαχητικότητας και αισιοδοξίας.
Μένουμε δυνατοί, στοχαζόμαστε, προβληματιζόμαστε, σε αυτές τις συνθήκες διεκδικούμε τους καλύτερους δυνατούς όρους για τα παιδιά μας, αντιμετωπίζουμε το παρόν και κυρίως προετοιμάζουμε το μέλλον.
Για όσο καιρό απαιτηθεί, θα πρέπει να εξοικειωθούμε εμείς και τα παιδιά μας με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ήδη όλοι μας αυτές τις μέρες ήρθαμε αντιμέτωποι με μεγάλα προβλήματα στην εγγραφή και χρήση του sch.gr. Πρέπει να λυθούν άμεσα ζητήματα με το θέμα της τηλεκπαίδευσης. Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς που δίνουν τη μάχη να φτάνει η επαφή και η γνώση στα κλειστά σπίτια μας. Απαιτούμε μαζί τους όλα τα απαραίτητα μέσα ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν ισότιμη πρόσβαση.

Το Υπουργείο παιδείας να εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα μέσα σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς:

Εξασφάλιση Η/Υ για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Δωρεάν σύνδεση γρήγορου internet.
Δημιουργία Κεντρικής Ψηφιακής Πλατφόρμας Διδακτικού Υλικού, στην οποία θα έχουν πρόσβαση όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, βασισμένες στα αντικείμενα που έχουν ήδη διδαχθεί στο σχολείο.

Μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλιστεί ότι όλα τα παιδιά – σχετικά ενιαία – μπορούν να έχουν ισότιμη πρόσβαση στο ίδιο εκπαιδευτικό υλικό.
Αντιλαμβανόμαστε φυσικά πως μόνο η ζωντανή παρουσία στο σχολείο μαθητών και εκπαιδευτικών μπορεί να συμβάλει ομαλά στην μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Από αυτή την άποψη θεωρούμε την εκπαίδευση εξ αποστάσεως ως ένα προσωρινό έκτακτο μέτρο, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη ζωντανή σχέση του σχολείου.
Ιδιαίτερα για τους μαθητές της 3ης Λυκείου ενόψει Πανελληνίων εξετάσεων, θα πρέπει άμεσα από το Υπουργείο να αποφασιστούν και να ανακοινωθούν όλα εκείνα τα μέτρα που κρίνονται απαραίτητα στις συνθήκες που βιώνουμε, ώστε να δοθεί τέλος στην αγωνία των μαθητών, να γνωρίζουν επιτέλους την ύλη την οποία θα μελετήσουν. Είναι εκ των πραγμάτων επιβεβλημένη η ανάγκη μείωσης της εξεταστέας ύλης των Πανελληνίων, την στιγμή που η πιο αισιόδοξη εκτίμηση κάνει λόγο για επανέναρξη των μαθημάτων μετά το Πάσχα.
Μένουμε δυνατοί, στοχαζόμαστε, προβληματιζόμαστε, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, σε αυτές τις συνθήκες διεκδικούμε τους καλύτερους δυνατούς όρους για εμάς, για το διπλανό μας.
Γονείς των συμμαθητών των παιδιών μας, είναι ανάμεσα στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό και υγειονομικό προσωπικό που με άνισους όρους αυτές τις ώρες δίνουν τη μάχη. Σε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που όλες οι κυβερνήσεις τα προηγούμενα χρόνια αποσάρθρωσαν. Εκεί που ο γιατρός του ΕΣΥ καλείται να πολεμήσει χωρίς όπλα, εκεί που ΜΕΘ δεν επαρκούν, αλλά διπλασιάζεται η εκμίσθωση των ΜΕΘ ιδιωτικών κλινικών
Γονείς των συμμαθητών των παιδιών μας είναι οι ηρωικοί εργαζόμενοι των super markets που όλες αυτές τις μέρες παλεύουν για ένα λειψό μισθό, οι εργαζόμενοι που σε χώρους εργασίας σήμερα ακόμη συνωστίζονται ανά εκατοντάδες.
Γονείς των συμμαθητών των παιδιών μας είναι οι καταστηματάρχες που έκλεισαν τα μαγαζιά του εν μέσω πανδημίας, οι εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις αναστέλλονται και καλούνται να εργαστούν μέχρι νεωτέρας μισές μέρες για τα μισά χρήματα.
Αντιλαμβανόμαστε την ατομική μας ευθύνη ως πράξη αλληλεγγύης και συλλογικού αγώνα. Όχι γιατί μας κούνησαν το δάχτυλο αυτοί που χρόνια τώρα αποποιήθηκαν των δικών τους ευθυνών και οδήγησαν στη σημερινή του εικόνα το κοινωνικό κράτος. Στο όνομα της ατομικής ευθύνης δεν πρέπει να αποκρύβονται ούτε οι τεράστιες διαχρονικές ελλείψεις στο χώρο και της Υγείας, ούτε οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια. Μένουμε δυνατοί και δεν σιωπούμε, ενώνουμε τις φωνές μας με τους γιατρούς της χώρας ζητώντας ΤΩΡΑ άνοιγμα ΜΕΘ, προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ.
Καλή δύναμη σε όλους!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.