Jumping Jack Flash Μετά τις “Διακοπές”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Αντώνη Μακρή

Η λέξη Διακοπές προέρχεται από το ρήμα διακόπτω και σημαίνει ότι τερματίζω μια απασχόληση, οποιαδήποτε ενέργεια, σχέση και διαδικασία, προσωρινά η για πάντα. Υπάρχουν επίσης οι διακοπές ρεύματος και η διακοπή νερού. Στην καθομιλουμένη από όταν θεσπίστηκαν τα μπάνια του λαού, το ουσιαστικό ‘Διακοπές” έχει μονοσήμαντη έννοια και στο άκουσμα της λέξης σε μικρούς και μεγάλους, φτωχούς και πλούσιους, ακόμα και σε όσους δεν έχουν να διακόψουν κάτι, το μυαλό αυτομάτως πάει στην περίοδο του Καλοκαιριού σε παραλίες και μπιτσόμπαρα, σαν κάτι απόλυτα φυσικό!

Βέβαια δεν ήταν πάντα έτσι. Οι διακοπές αρχίζουν να αποκτούν νόημα στον καπιταλισμό και στην περίοδο των μεγάλων ταξικών αγώνων όταν η εργατική τάξη μετά από μάχες για μισθό και οκτάωρο, κατέκτησε και το δικαίωμα μία φορά τον χρόνο να διακόπτουν για λίγο την εργασία τους μετά αποδοχών και κατά την θερινή περίοδο ούτως ώστε να ξεκουραστούν! Ό εργάτης όμως ήξερε ότι οι διακοπές του δεν ήταν για σπατάλη και ανούσια ταξίδια αλλά χαλάρωση ύπνο, φαί και μπάνιο στην αυλή με τον κουβά η το λάστιχο.

Με την υπερανάπτυξη του καπιταλισμού, και κυρίως με την επέλαση της μικροαστικής υστερίας γιγαντώνεται ο τουρισμός αρχίζουν τα μαζικά ταξίδια και συν το χρόνο το πράγμα φτάνει στην υπερβολή τού σύγχρονου life style των διακοπών με αποκορύφωμα τον ψηφιακό παροξυσμό των καιρών μας, όπου έχουμε καταιγισμό από σέλφι στο Facebook πάνω σε ξαπλώστρα, ανά χείρας τη ρακέτα, με το ίδιο επιτηδευμένο ύφος.  Ένα μονότονο σκηνικό που το περιδιαβαίνουμε υπνωτισμένοι και σε τόπους πού προ πολλού έχουν χάσει την ψυχή τους γιατί από ζωντανές κοινότητες σιγά γίνανε θέρετρα.

Καθήμενος δίπλα από τον παχύσαρκο κύριο με το τάμπλετ και τα σουβλάκια, σε μία παραλία που κάποτε ήταν φυσικός παράδεισος και τώρα ξενοδοχεία και ταβέρνες, αναρωτιέμαι…

Στην εποχή Covid, περαιτέρω φτωχοποίησης και ‘κλιματικής αλλαγής” οι Διακοπές θα είναι αυτονόητες?

Καλό χειμώνα!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.