Ανακοίνωση για τη νέα απαίτηση των ιδιωτών για το Λόφο Κοπανά και τη στάση της δημοτικής αρχής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι οι φερόμενοι ιδιοκτήτες του Λόφου Κοπανά ζητούν να τους αποδοθούν 20 στρέμματα αποχαρακτηρισμένης, άρτιας και οικοδομήσιμης γης, «απαλλαγμένης από εισφορές… και με τους… βέλτιστους όρους δόμησης…» προκειμένου να παραιτηθούν από κάθε αξίωση που σχετίζεται με την επίδικη περιοχή. Αυτή η πρόταση ανταλλαγής, περιέχεται στο Εξώδικο (αριθ. Πρωτ. 10459) που οι ιδιώτες έχουν κοινοποιήσει προς τους  Δήμους Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού, από τις 23/9/2021.

Η πληροφόρηση σχετικά με αυτή τη νέα, επικίνδυνη εξέλιξη στην υπόθεση του Λόφου Κοπανά, έφτασε σε μας με μεγάλη καθυστέρηση. Μας προέκυψε μάλιστα, σχεδόν τυχαία, από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού….

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε ότι κάποιοι επιμελώς επιδιώκουν να μη γνωρίζουμε εγκαίρως τις κρίσιμες εξελίξεις που συνδέονται με το θέμα της επικείμενης ιδιωτικοποίησης του λόφου.

Κατ’ επανάληψη, η Δημοτική Αρχή του Βύρωνα έχει επιδείξει μια στάση πλήρους απαξίωσης της ανάγκης των κατοίκων για Ενημέρωση, αποφεύγοντας συστηματικά κάθε είδους επικοινωνία, ακόμα και με τους δημοτικούς συμβούλους και επιχειρώντας την αποσιώπηση και τη συσκότιση γεγονότων που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή όλων μας. Υπενθυμίζουμε ότι γίναμε γνώστες της Απόφασης του Εφετείου που παρέδιδε όλο το λόφο Κοπανά στους φερόμενους ιδιοκτήτες του, αφού είχε περάσει ένα πεντάμηνο. Η τακτική της κατάργησης κάθε έννοιας δημόσιου διαλόγου που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή, δικαιολογημένα κινεί υποψίες και οδηγεί σε συμπεράσματα για ‘υπόγειους’ σχεδιασμούς και συνεννοήσεις ‘κάτω από το τραπέζι’.

Επί πλέον, η εκ μέρους της, απόκρυψη κάθε σημαντικής πληροφορίας, οι μυστικοί χειρισμοί και η επιλογή της εν κρυπτώ λήψης αποφάσεων που αφορούν και προδιαγράφουν το μέλλον της περιοχής μας, συνιστούν μια μεθόδευση, άκρως επικίνδυνη σε μια εποχή που κάθε σπιθαμή ελεύθερου, δημόσιου χώρου τείνει να παραδοθεί στα συμφέροντα της ιδιωτικοποίησης και της εμπορευματοποίησης.

Βρισκόμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με την αντιδημοκρατική συμπεριφορά μιας Δημοτικής αρχής – και ενός Δημάρχου – που αντιμετωπίζει το δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία της δημοτικής εξουσίας για την υλοποίηση των σχεδίων της ερήμην των κατοίκων. Αγνοώντας και υποτιμώντας σταθερά τη γνώμη και τη θέληση μας, δηλώνει τελικά τον φόβο της απέναντι στις δυνατότητες της συλλογικής μας οργάνωσης, των παρεμβάσεων και των ανατρεπτικών αποτελεσμάτων που μπορεί να φέρει ο κοινός μας αγώνας.

https://dimosios-dasikos-kopanas.blogspot.com/2021/11/blog-post.html

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.