Ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που προέκυψαν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της  τοπικής οργάνωσης Βύρωνα

Βάσει του πρακτικού της εφορευτικής επιτροπής της Ν. Δ.

Εγγεγραμμένοι  452

Ψήφισαν 315

Ψήφισαν ηλεκτρονικά 64

Πρόεδρος κοινής αποδοχής ο Κωνσταντίνος Βασιλείου με 346 ψήφους

Οι ψήφοι των μελών

Λεκατσάς Ανδρέας         194

Τσουκαλάς  Ιωάννης      142

Κρέτσης Δημήτριος        140

Κυρκίνη Βικτωρία          127

Γερασιμίδου Ελένη        116

Γούλας Ηλίας                  94

Τσίρου Δήμητρα             74

Καρφάκη Χρύσουλα       71

Διαμαντής Σπύρος          71

Σημείωση

  • Ανακοινώνονται μόνο οι ψήφοι των εκλεγμένων
  • Τα μέλη που δεν συγκέντρωσαν τις απαραίτητες ψήφους συμμετέχουν στο διευρυμένο διοικητικο συμβούλιο χωρίς δικαίωμα ψήφου

Πρώτο σημαντικό στοιχείο η μικρή συμμετοχή στην ψηφοφορία, δεδομένου ότι στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν περισσότερα από 1000 μέλη σε σύνολο 1200 μελών.

Στελέχη της ΝΔ θεωρούν ότι ο σημαντικότερος παράγοντας που οδήγησε στην μικρή συμμετοχή είναι η κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία.

Από τη μια οι συναθροίσεις αποτελούν φόβητρο για τους πολίτες και δη για τους ηλικιωμένους και από την άλλη, η οικονομική κρίση λόγω 2 χρόνων πανδημίας δεν επέτρεψε σε πολλά μέλη να έχουν τακτοποιημένες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, κάτι που ήταν απαραίτητο, για να έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν.

Πιστεύουμε πως πέρα από τον παραπάνω  παράγοντα ένας ακόμη παράγοντας, ήταν το κλίμα που επικράτησε. Οι τωρινές εκλογές έγιναν σε συναινετικό κλίμα σε αντίθεση με τις προηγούμενες, οι οποίες διεξήχθησαν σε κλίμα πόλωσης μεταξύ των υποψηφίων προέδρων. κάτι που είχε οδηγήσει σε ανταγωνισμό και συσπειρώσεις.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.