ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με δυναμική παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του συλλόγου Δρω Ζω Διονύση Βώβου, απετράπει η κοπή τουλάχιστον 7 δένδρων.

Συγκεκριμένα η Δημοτική αρχή στις 23/11 σε τακτική συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής, έφερε προς ψήφιση 9 θέματα εκ των οποίων τα 5 αφορούσαν κοπές δένδρων.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, και Αντ/χος κος Μιχ. Καραγιάννης κρυπτόμενος πίσω από την υπηρεσιακή γνωμάτευση, προσπάθησε να μας πείσει πώς πρέπει να κοπούν τα δένδρα, για διάφορους λόγους.

Οι λόγοι εκτός μιας περίπτωσης χαρακτηρίστηκαν από τον δημοτικό σύμβουλο Δ.Βώβο ως ανεπαρκείς  (πχ επί της οδού Ελλησπόντου ζητήθηκε από την υπηρεσία να κοπούν τρία δένδρα επειδή ενοχλούσαν τον νέο ενοικιαστή συνεργείου αυτοκινήτων. Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε πως τα δένδρα δεν ενοχλούσαν κατά την είσοδο αλλά και την έξοδο οχημάτων)

Οι Αντιδράσεις ήταν έντονες και μάλιστα τόσο η κα Σφακιανάκη όσο και ο κος Οικονόμου δεν στήριξαν την απόφαση της κοπής, με αποτέλεσμα να σωθούν τα δένδρα, μια που ήταν ολοφάνερο πώς επρόκειτο για ψηφοθηρική εξυπηρέτηση!

Τέλος να σας αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα έχουν κοπεί πάνω από 25 δένδρα στον δήμο μας.

Η Νέα Εποχή Βύρωνα γνωστή για τις οικολογικές της ευαισθησίες, δεν θα επιτρέψει καμία άσκοπη κοπή δένδρου στον δήμο μας.

Βώβος Διονύσιος

Δημ. Σύμβουλος Πρόεδρος συλλόγου Δρω-Ζω

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.