Τις πρώτες του δηλώσεις ως αρχηγός του ΚΙΝΑΛ έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη νίκη του στις εκλογές.

«Σήμερα, ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ.Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση. Με τη δική σας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι στην αναγέννηση και ανανέωση της παράταξης» είπε ο κ. Ανδρουλάκης και ευχαρίστησε τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικασία.

«Με αυτή τη μεγάλη συμμετοχή έκαναν την παράτξαη πιο δυνατή» τόνισε και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους του για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν μαζί.

«Τους καλώς όλους να υπερασπιστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτικη αυτονομία. Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους μου έκαναν τη μεγάλη τιμή να με εκλέξουν πρόεδρο, ευχαριστώ την οικογένειά μου και όσους εργάστηκαν για αυτόν τον αγώνα και κυρίως τους χιλιάδες εθελοντές όλων των γενεών της παράταξης σε όλη την Ελλάδα που έγιναν η ψυχή και η έμπνευση αυτής της προσπάθειας», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Ξεκινάμε μαζί ένα νέο ταξίδι. Η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, και είναι εδώ ενωμένο δυνατό» κατέληξε.

Πηγή: enikos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.