Η Φιλιππινέζα δημοσιογράφος Μαρία Ρέσα, η οποία βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ειρήνης, προέτρεψε σήμερα τους συναδέλφους της να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους προκειμένου να μην τα χάσουν μπροστά σε «ηγέτες με αυταρχικό στυλ» και σε «εκκολαπτόμενους δικτάτορες».

«Έχει γίνει απίστευτα δυσκολότερο και πολύ πιο επικίνδυνο για καθένα εξ ημών», είπε η Ρέσα σε δημοσιογράφους που την περίμεναν να κατέβει από το αεροσκάφος στο Όσλο, όπου θα παραλάβει την Παρασκευή το Νόμπελ Ειρήνης μαζί με τον Ρώσο Ντμίτρι Μουράτοφ.

Καταγγέλλοντας «τους ηγέτες με αυταρχικό στυλ» και τους «εκκολαπτόμενους δικτάτορες», που «θέλουν εμείς οι ίδιοι να απαρνηθούμε τα δικαιώματά μας», η συνιδρύτρια του ενημερωτικού ιστότοπου Rappler, που ασκεί δριμεία κριτική στον πρόεδρο των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, κάλεσε τους δημοσιογράφους να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους.

«Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας, εάν όχι θα τα χάσουμε», τόνισε.

«Όταν τα πράγματα απειλούνται, όταν δεν υπάρχουν πλέον ειλικρινή πράγματα, δεν μπορούμε να έχουμε έντιμες εκλογές. Αυτό ξεκινά με εμάς: πρέπει να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τα γεγονότα και να υπηρετούμε τους πολίτες», συμπλήρωσε η πρώην ανταποκρίτρια του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Η άφιξη στο Όσλο της Ρέσα, ηλικίας 58 ετών, δεν ήταν δεδομένη: ελεύθερη αυτή τη στιγμή με περιοριστικούς όρους εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσής της μετά την καταδίκη της για συκοφαντική δυσφήμιση το περασμένο έτος, αναγκάστηκε να ζητήσει την άδεια τεσσάρων δικαστηρίων για να πάει να παραλάβει προσωπικά το βραβείο της.

Συγκινημένη κατά την άφιξή της στο Όσλο όπου επικρατούν πολικές θερμοκρασίες, η Φιλιππινέζα δημοσιογράφος, η οποία φόραγε μια μαύρη μάσκα, όπου αναγραφόταν στα αγγλικά η φράση «Η δημοσιογραφία δεν είναι έγκλημα», μετά βίας κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Κάνει τόσο κρύο, όμως κάνει τόση ζέστη», είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.