2 χρόνια Δήμος & Πολιτεία…Το ταξίδι συνεχίζεται

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συμπληρώσαμε, αισίως, δύο χρόνια κυκλοφορίας. Για εμάς, ήταν και είναι ένα ταξίδι, που ξεκινάει από την αγάπη για την πόλη και τις γειτονιές της,  την ανάγκη να δώσουμε βήμα στους πολίτες και τους επαγγελματίες, να διαμορφώσουμε από κοινού μια άλλη αντίληψη για τα κοινά, το δημόσιο χώρο και λόγο.

Μείναμε σταθεροί και ειλικρινείς σε όσα πιστεύουμε, εκφράσαμε την άποψή μας, αλλά και δώσαμε χώρο να κατατεθούν οι απόψεις όλων όσων εμπλέκονται θεσμικά με τη διαχείριση της καθημερινότητάς μας. Κυρίως, όμως, δώσαμε χώρο και λόγο στους πολίτες των δήμων του Βύρωνα και της Καισαριανής να εκφράσουν τη δική τους άποψη για όλα όσα γίνονται μέσα και έξω από τους Δήμους μας.

Και βέβαια εντάξαμε στην ύλη μας τα σημαντικά κοινωνικά, οικονομικά, διεθνή και άλλα θέματα, που επηρεάζουν τις ζωές μας ως πολίτες της χώρας και του κόσμου.

Η εφημερίδα αποτελεί για εμάς έναν ανοιχτό χώρο διαλόγου και ζύμωσης. Το δημόσιο αυτό βήμα, όπου θα μπορέσουμε να συνθέσουμε και να δημιουργήσουμε κάτι νέο και ελπιδοφόρο, απέναντι σε  ένα περιβάλλον αδιέξοδων περιχαρακώσεων και ανούσιων αντιπαραθέσεων.

 

Μετά από δύο γεμάτα, λοιπόν, χρόνια, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ:

Στους επαγγελματίες του Βύρωνα που μας εμπιστεύτηκαν.

Στους συνεργάτες μας: Γιώργο Αληθινό, Αντώνη Αντωνόπουλο, Γιώργο Βούλγαρη, Δήμητρα Γκεβέζου, Άννα Δημάκη, Νεκτάριο Θεοδώρου, Ήλια Ιατρού, Νίκο Καρακώστα, Μιχάλη Κλαδίτη, Απόστολο Κοκόλια, Αντώνη Μακρή, Δημήτρη Μεσόγειο, Θανάση Παπαθανασίου, Βασίλη Παπαστεργιόπουλο, Ηλιάννα Πεσσάρη, Κάτια Ρίσμα, Αθηνά Σφυρή, Σπύρο Τζόκα, Λεωνίδα Φραντζολά.

Στους φίλους της εφημερίδας που κατά καιρούς μας έδωσαν κείμενά τους και εμπλούτισαν με την σκέψη και την άποψή τους την εφημερίδα μας: Δημήτρη Βασιλείου, Παναγιώτη Βούλγαρη, Δημήτρη Γιατρά, Κλεονίκη Γκεβέζου, Δανάη Γκόλφου, Παύλο Γώγο, Θανάση Δουβλέκα, Ελένη Ζαχαράκη, Κώστα Ήσυχο, Σπύρο Κορώση, Νίκο Κορρέ, Βαγγέλη Κρασσά, Χρήστο Λάζαρη, Τάσο Λιαγκρή, Θεόδωρο Λουκόπουλο, Ρούλα Μακρή, Βασιλική Μάρκου, Μάκη Μπαρμπαρόσο, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, Παναγιώτη Παπαθανασίου, Ρόμπερτ Πεφάνη, Νίκο Ραμαντάνη, Αλέξανδρο Ρασκόλνικ, Τζίνα Ρούπακα, Δημήτρη Σάρολα, Ανδρομάχη Σπηλιωτοπούλου, Ευάγγελο Στάση, Δημήτρη Στρατούλη, Γιώργο Τζανίνη, Κοσμά Τσιάκαλο, Νίκο Τσιρκινίδη, Άλκηστη Χαλικιά, Σοφία Χανή, Δημήτρη Χατζηστέλιο, Ξενοφώντα Χολέβα.

Στους  αγαπημένους Έλντα Δεληλάμπρου, Μιχάλη Δημάκη, Αγγελική Καλαμπόκη, Αγγελική Κρασσά, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Σε όλα τα πολιτικά – δημοτικά στελέχη, για τη συμβολή τους στο δημόσιο διάλογο.

Σε όλους τους αναγνώστες μας για την αποδοχή και την αγάπη τους, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους!

Έχουμε τα μάτια και τ’ αυτιά μας ανοιχτά σε φρέσκες ιδέες και προτάσεις. Στόχος μας είναι να μεγαλώσει η «οικογένεια» του Δήμος & Πολιτεία και να αναζητήσουμε νέους τρόπους και μορφές επικοινωνίας, ενημέρωσης και διασύνδεσης.

Stay tuned!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.