Άστρων ψυθιρίσματα #18

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου χρόνια πολλά! Έφτασε και το 2021 στο τέλος του, με μια πανσέληνο το ξημέρωμα της 19ης Δεκέμβρη, στην 27η μοίρα των Διδύμων. Η πανσέληνος αυτή κλείνει την αυλαία της χρονιάς, σηματοδοτώντας τα επικοινωνιακά παιχνίδια που θα βρουν τοίχο μόλις μπει το νέο έτος, με τη Νέα Σελήνη το βράδυ της 2ας  Γενάρη, στην 12η μοίρα του Αιγόκερω.

Κι εκεί θ’ αρχίσουν όλα για το 2022…!

 Του Μιχάλη Κλαδίτη, ερευνητή ψυχολογικής αστρολογίας

Καλές γιορτές, υγεία, αγάπη, καλή χρονιά σε όλες & όλους!

Κριός: Κάτι που εκκρεμεί από παλιά, έρχεται να βρει λύση από νομική άποψη και μάλιστα άμεσα. Θα υπάρξει και μια πρόταση για κάπου μακριά και ίσως ενδώσετε.

Ταύρος: Ένα σχέδιο μπαίνει επιτέλους σε εφαρμογή, ξεκινώντας μια νέα επαγγελματική πορεία. Κι αυτό θα γίνει με τη βοήθεια και την αρωγή των φίλων και συνεργατών που έχετε δίπλα σας.

Δίδυμοι: Διαφωνίες και διαμάχες χρειάζονται προσοχή κυρίως αν εμπεριέχουν υπογραφές, συμβόλαια κλπ. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλει καλούς χειρισμούς με το ταίρι σας και θα δικαιωθείτε αργότερα.

Καρκίνος: Κάποιες υποσχέσεις που θα λάβετε τώρα τις γιορτές, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια άλλη πραγματικότητα, η οποία δεν θα έχει αίσιο τέλος. Οι πολλές υποχρεώσεις σας καταπονούν.

Λέων: Τα πάντα δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο. Επομένως, για τις γιορτές είναι προτιμότερο να έχετε πρόγραμμα στα θέλω σας, αν αυτά έρθουν σε ρήξη με τα θέλω των άλλων.

Παρθένος: Το περιβάλλον του σπιτιού είναι τώρα το δικό σας λιμάνι και θα γιορτάσετε παρέα με την οικογένεια, που για κάποιους από εσάς αυξάνει το 2022.

Ζυγός: Τώρα τις γιορτές ανοίγονται νέοι ορίζοντες, νέες προτάσεις. Στα προσωπικά υπάρχει ένα μπέρδεμα που καλό είναι να ξεκαθαρίσει.

Σκορπιός: Δώστε εσείς το έναυσμα και την ευκαιρία να έρθουν κοντά άνθρωποι από το παρελθόν αυτές τις άγιες μέρες κι ελέγξτε τη συμπεριφορά σας γιατί θα υπάρξει θέμα.

Τοξότης: Ανατρεπτικό το 2022, αλλαγές σε όλα! Αίσθημα, οικογένεια, δουλειά, προτάσεις, αναβρασμός επαφών κλπ. Εν μέσω αυτών, καλείστε να αποφασίσετε για το μέλλον.

Αιγόκερως: Θα πρέπει να λειάνετε λίγο την τάση για φυγή που έχετε αυτό το διάστημα.  Θα σας βοηθήσει ένα άτομο του περιβάλλοντος και της εμπιστοσύνης σας από κει που δεν το περιμένετε και θα νιώσετε άνετα.

Υδροχόος: Λίγο προσοχή χρειάζεται σε άτομα και καταστάσεις που έχετε αφήσει να μπουν στη ζωή σας, όπως η οικογένεια, που έχει και παραπάνω απαιτήσεις.

Ιχθύς: Έχετε δώσει υποσχέσεις σε κάποιους τις οποίες δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε. Όμως σε κάποιους θα τους κάνετε το χατίρι και με αυτό το mood θα μπουν οι πρώτες μέρες του Γενάρη. Πρόγραμμα και Συνέπεια.

Για προσωπική ανάλυση: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.