ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΛΟΣ: ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΛΟΣ – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Φίλες και φίλοι,

Μετά τη  γενναία απόφαση συμπόρευσης των δυο μεγάλων δημοτικών παρατάξεων του Δήμου μας με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μίλτο Μπαντή, θεωρώ ότι ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος  ενωμένοι  να αλλάξουμε τα δεδομένα,  να δημιουργήσουμε, αλλά και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες, με σκοπό την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Βύρωνα.

Μετά από δύο συνεχείς θητείες της παράταξης «Στάση Βύρωνα»  στην διοίκηση του Δήμου , η ανάγκη για αυτήν την αλλαγή είναι πλέον επιτακτική. Η στασιμότητα των τελευταίων ετών καθώς και η απώλεια μεγάλων ευκαιριών, έχουν απαξιώσει τον Βύρωνα ο οποίος δεν έχει πλέον άλλα χρονικά περιθώρια, αν θέλει να αποκτήσει τη θέση που μπορεί  και του αξίζει να έχει!

Είμαστε σε μια πόλη η όποια απέχει  μόλις δέκα λεπτά από το επιχειρηματικό και εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας χωρίς αυτό, στη διάρκεια των  τελευταίων 9 χρόνων, να το έχουμε εκμεταλλευτεί ποτέ προς όφελός μας.

Οι  παλαιότερες  Δημοτικές αρχές,  λίγο έως πολύ, έχουν προσφέρει ολοκληρωμένα έργα τα οποία πρόσθεσαν  αξία και αναβάθμισαν τον Βύρωνα.  Αντίθετα και  παρά την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας και των ευκαιριών που έδωσαν οι χρηματοδοτήσεις από την Ε.Ε. για την εκτέλεση έργων στους Δήμους , ο απολογισμός έργου της τωρινής Δημοτικής Αρχής, ουσιαστικά είναι μηδενικός.

Πρέπει να βγούμε από αυτό το τέλμα και να δούμε επιτέλους τον Βύρωνα που ζούμε κι αγαπάμε όλοι, να μεταμορφώνεται σε μια πόλη σύγχρονη και φιλική για τους πολίτες και την καθημερινότητα τους.

Η  παράταξη  «ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον Μίλτο Μπαντή, διαθέτει  ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, τεχνογνωσία,  ρεαλιστικές προτάσεις και κυρίως αξιόλογους υποψηφίους Βυρωνιώτες με όραμα και όρεξη για δουλειά.  

 Και δυο λόγια για μένα..

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βύρωνα. Είμαι απόφοιτος του 4ου Γυμνασίου και Λυκείου και του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Ε.Μ.Π.. Διατελώ Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα. Είμαι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Διοικητής της Ελεγχόμενης Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο, Ριτσώνας, που υπάγεται στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Θέλω  και μπορώ να προσφέρω, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, στην μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης και αναβάθμισης του Βύρωνα γι αυτό και ζητώ για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη και την  στήριξή σας.

Στο  παρελθόν έχω  δημοσιεύσει  άρθρα με προτάσεις και σκέψεις μου για την ανάπτυξη του Βύρωνα, οι οποίες και παραμένουν πάντα επίκαιρες .

Δεσμεύομαι απέναντι σας  ν’ αγωνιστώ,  από όποια θέση κι αν βρεθώ μετά τις εκλογές, τόσο για την προώθηση όσο και για την υλοποίηση τους .

  • Προτάσεις για έναν σύγχρονο δήμο
  • Δημοτική Βιβλιοθήκη Βύρωνα: θαμμένη στα αζήτητα!
  • Για τον ρόλο των δημοσίων συγκοινωνιών
  • Επιχειρηματικότητα στον Βύρωνα

Στις  8 Οκτώβριου 2023 αλλάζουμε τα δεδομένα

Γιατί τα εργαλεία υπάρχουν…

Απαιτείται τόλμη, όραμα και δουλειά για να πάει ο Βύρωνας  Μπροστά!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.