Οι βυρωνιώτες θυμούνται το νεαρό διευθυντή του Κέντρου Υγείας Βύρωνα και χαίρονται 

Πρόκειται για τον Γενικό Ιατρό που βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών (2016) για τις υπηρεσίες του στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Το 2019 ανακηρύχθηκε ο καλύτερος Γενικός Ιατρός στην Ευρώπη

Το 2021ανακηρυχθηκε ο καλύτερος Οικογενειακός Ιατρός στο κόσμο

«Πρότυπο Γενικού Γιατρού» τον χαρακτηρίζουν ασθενείς,  γιατροί και πολίτες που έχουν γνωρίσει τον κ. Ανάργυρο Μαριόλη.

Ο Αργύρης –όπως τον φωνάζουν φίλοι και συνεργάτες του- Μαριόλης, γεννήθηκε το 1972. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το 1996. Συνέχισε τη διδακτορική του διατριβή με βαθμό Άριστα στο ΕΚΠΑ και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Γενική Ιατρική το 2000.  Τα φοιτητικά χρόνια ανάπτυξε φοιτητική συνδικαλιστική δράση με την Πανσπουδαστικη, την ΚΝΕ και αργότερα την ΚΝΕ-ΝΑΡ.

Σε ηλικία 30 ετών εργάστηκε και συνέβαλε καθοριστικά στην δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στο Βύρωνα.

Το 2003 με την επιμονή του καθηγητή και τότε υπουργού υγείας Κων. Στεφανή με το ΦΕΚ 1433 το πολυιατρείο Βύρωνα καταργείται και στη θέση του αρχίζει να λειτουργεί από τις 16/2/04 το πρώτο στην Ελλάδα Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου. Τεράστια συμβολή στην εξέλιξη αυτή είχε ο εκπαιδευόμενος αρχικά στο πολυιατρείο γιατρός γενικής ιατρικής Ανάργυρος Μαριόλης, που τελικά υπήρξε και ο πρώτος διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βύρωνα.

Το Κέντρο Υγείας  Βύρωνα αποτέλεσε ένα στολίδι για την πόλη, εξυπηρετώντας και παρέχοντας υπηρεσίες υγείας σε  χιλιάδες ασθενείς όχι μόνο από το Βύρωνα αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Εξυπηρετούσε περισσότερες από 150.000 επισκέψεις ετησίως, με μία διεπιστημονική ομάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με γιατρούς, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας,  κοινωνικούς λειτουργούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

Διοργάνωσε διάφορες εκστρατείες φροντίδας υγείας στην τοπική κοινωνία, σε διάφορες ομάδες, όπως στα σχολεία, τους εργαζόμενους του δήμου και δημιούργησε, διάφορες ομάδες κάνοντας σεμινάρια για την φροντίδα και προστασία της υγείας. Όλοι όσοι τον γνώρισαν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το γιατρό, που φρόντιζε να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι χρειάστηκαν να επισκεφτούν το Κέντρο Υγείας Βύρωνα.

Ο Ανάργυρος Μαριόλης, ο οποίος είχε υπερασπιστεί το δημόσιο σύστημα υγείας και της πρωτοβάθμιας φροντίδας, διετέλεσε διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα μέχρι το 2010.

Δημιουργικό και πρωτοπόρο έργο στο Κέντρο Υγείας Αερόπολης

Το 2010 έφυγε από την πρωτεύουσα και επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, για να αφιερωθεί στην ανάπτυξη του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Μάνης στη Λακωνία από την θέση του διευθυντή στην οποία παραμένει μέχρι και σήμερα.

Ο Ανάργυρος Μαριόλης στην απομακρυσμένη περιοχή της Μάνης ανέπτυξε το Κέντρο Υγείας, στο οποίο γίνονται δεκτοί περίπου 2.500 ασθενείς μηνιαίως. Δημιούργησε μία διεπιστημονική ομάδα, με γιατρούς, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, μαίες, κοινωνικούς λειτουργούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης είναι το μόνο Κέντρο Υγείας της χώρας συνδεδεμένο με την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, σε κλινικό, επιστημονικό και ερευνητικό επίπεδο, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το 2016 βραβεύτηκε ως γενικός γιατρός από την Ακαδημία Αθηνών για τις υπηρεσίες του στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Το 2019 ανακηρύχθηκε ο καλύτερος Γενικός Ιατρός στην Ευρώπη

Το Βραβείο του Καλύτερου Οικογενειακού Ιατρού στον κόσμο για το 2021 δόθηκε στον Ανάργυρο Δ. Μαριόλη, διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.

Ο  Ανάργυρος Μαριόλης, παραμένει διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, ανακηρύχθηκε καλύτερος Γενικός Ιατρός για το 2019 από τον έγκριτο οργανισμό WONCA Europe.

Έχει λάβει δεκάδες βραβεία σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια για άριστες ερευνητικές εργασίες σε θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ενώ έχει συγγράψει και επιμεληθεί πολυάριθμα κεφάλαια βιβλίων σχετικά με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τη Γενική/Οικογενειακή Ιατρική

Το 2017 δέχεται την επίσκεψη στο κέντρο υγείας της Μάνης του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρά τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του πρωθυπουργού και της στήριξης του στον ιδιωτικό τομέα της υγείας με την παράλληλη και γενικώς ομολογουμένη πολιτική της μη στήριξης του δημοσίου ΕΣΥ, το 2019 πολιτεύτηκε με την παρούσα κυβέρνηση, αν και δεν ανήκε στο παρελθόν πολιτικά στο χώρο της Ν.Δ. -στα φοιτητικά του χρόνια ήταν στις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια στην ΚΝΕ-ΝΑΡ. Σε δήλωση του ανέφερε «Αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, γιατί μέσα στην ανομβρία που μας περιβάλλει, ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι δεν είναι μάταιος ο αγώνας για μία ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα».

«Το καθήκον, η ευθύνη και η προσφορά προς τον άνθρωπο θεσμοθετήθηκαν από τους ίδιους τους ασθενείς», ήταν η πρώτη δήλωση του κ. Μαριόλη στο άκουσμα της ανακήρυξής του ως ο καλύτερος οικογενειακός γιατρός του κόσμου για το 2021.

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.