Το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου 2021 διοργανώθηκε το 1o Civinet Forum, ένας νέος θεσμός συνάντησης, ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, που, παρά τις αντίξοες συνθήκες της περιόδου, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 220 δια ζώσης και 500 εξ αποστάσεως συμμετέχοντες, πετυχαίνοντας την εκπροσώπηση περισσότερων από 150 φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φορέων από όλο το φάσμα της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, από την εκπαίδευση και την έρευνα, από τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής του CIVINET Greece-Cyprus, συμμετείχε στις εργασίες του Forum και στον χαιρετισμό που τόνισε τα εξής: «Η βιώσιμη αστική κινητικότητα δεν είναι μια αόριστη ή θεωρητική έννοια, αλλά είναι άμεσα συνυφασμένη με την ποιότητα ζωής του καθενός μας, και γι’ αυτό είναι και τόσο σημαντική. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ απαιτητική προθεσμία για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και την απαγόρευση πώλησης οχημάτων με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης. Είναι απαραίτητο λοιπόν να προσεγγίσουμε το ζήτημα των αστικών μετακινήσεων ολιστικά και όχι αποσπασματικά. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον και ένα ενιαίο σύστημα μετακινήσεων και ταυτόχρονα πρέπει να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες ώστε και οι ίδιοι να υιοθετήσουν νέες συνήθειες στην καθημερινότητά τους».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του είπε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί βρίσκομαι εδώ και ως Αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής του Civinet. Αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί μονόδρομο η ένταξή μας στο δίκτυο για μια περιβαλλοντικά φιλική και κοινωνικά δίκαιη πολεοδομική ανασυγκρότηση της πόλης μας. Η διασύνδεσή μας με τις ευρωπαϊκές δομές, που διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία αλλά και τους πόρους, είναι απαραίτητη ώστε κι εμείς εδώ, σε πόλεις που είναι σχετικά πίσω στον συγκεκριμένο τομέα, να μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό μέλλον για όλους μας. Σας ευχαριστώ πολύ και προσβλέπω και σε μελλοντικά φόρουμ ώστε να συνεχίσουμε αυτό το απαραίτητο έργο».

Περισσότερα από: dimosbyrona.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.