Δήμος Βύρωνα: Νέα πεζοδρόμια και διευθέτηση του δημόσιου χώρου στην οδό Βουτζά!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Σε μια μεγάλη παρέμβαση με διαπλατύνσεις και κατασκευή νέων πεζοδρομίων, που αλλάζει άρδην την όψη και τη λειτουργικότητα της οδού Βουτζά (από Καισαρείας μέχρι και Χρ. Σμύρνης) και αναδιαμορφώνει το δημόσιο χώρο προς όφελος των πεζών και των ΑμΕΑ, προχώρησε η δημοτική αρχή Βύρωνα.

Η ανάπλαση της περιοχής (Βουτζά – Μικράς Ασίας – παρκάκι Αγίας Σοφίας) εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου έργου, τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» με προϋπολογισμό 1.500.000 €, που εκτελείται κυρίως στο εμπορικό κέντρο του Βύρωνα και περιλαμβάνει:

-ανακατασκευή και διαπλάτυνση πεζοδρομίων

-αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού με led

-θέσεις στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ

-διαμόρφωση μικρών ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων (πάρκων τσέπης) όπως στη συμβολή Νέας Ελβετίας και Ουσακίου, το αδόμητο οικόπεδο επί της Αγίας Σοφίας, το παρκάκι στην συμβολή Κρυστάλλη και Φορμίωνος

-χωροθέτηση πεζοδιαβάσεων

-τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμμάτων

-τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων για το κοινό, έξυπνα παγκάκια (με wi-fi και δυνατότητα φόρτισης συσκευών μέσων ηλιακών πάνελ).

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ανέφερε σχετικά: «Το κέντρο του Βύρωνα, όπως γνωρίζουμε, είναι μια περιοχή που λόγω της πυκνής δόμησης με στενούς δρόμους και μικρά πεζοδρόμια, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ριζικές αλλαγές. Παρόλα αυτά κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων του. Η παρέμβαση αυτή στην οδό Βουτζά, δείχνει την κατεύθυνση και το όραμα μας για το κέντρο της πόλης μας, που είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι χώροι για τα παιδιά, τους διαβάτες, τις μητέρες με παιδικό καρότσι και φυσικά, τα ΑμΕΑ».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.