Με σεβασμό στην σπουδαία αθλητική ιστορία της πόλης, το Δημοτικό Στάδιο της «Μιχάλης Κρητικόπουλος» ανακαινίζεται, εκσυγχρονίζεται, εντάσσεται στον αθλητικό χάρτη της Αθήνας ως ένα συγκρότημα προδιαγραφών Super League, μέσω τριών διαφορετικών παρεμβάσεων:

Με χρηματοδότηση:
– του Δήμου
– της ΠΑΕ Κηφισιάς
– του προγράμματος «Φιλόδημος»

Οι παρεμβάσεις έχουν ως αφετηρία την νομική τακτοποίηση του Σταδίου, με την πλήρη ένταξή του στο νομικό πλαίσιο ρύθμισης αυθαιρέτων, καθιστώντας δυνατή την υποβολή αίτησης σε προγράμματα χρηματοδότησης για την αναβάθμιση και περαιτέρω αξιοποίησή του.

Οι παρεμβάσεις με χρηματοδότηση του Δήμου που έχουν ήδη υλοποιηθεί περιλαμβάνουν αποκατάσταση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, οι οποίες παρουσίαζαν μεγάλες ελλείψεις, έθεταν θέμα ασφάλειας των αθλουμένων και δεν πληρούσαν τους κανόνες ασφαλείας της υπάρχουσας νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα:

– στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Μελισσηνός» αντικαταστάθηκαν όλοι οι ανεμιστήρες, προστέθηκαν ρελαί προστασίας στους ηλεκτρικούς πίνακες, εγκαταστάθηκαν αυτόματες ασφάλειες στους πίνακες που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν, προστέθηκαν διακόπτες, πρίζες και λαμπτήρες
– στο γήπεδο 5 x 5 προστέθηκαν λαμπτήρες και ρελαί προστασίας στους ηλεκτρικούς πίνακες
– στις αποθήκες προστέθηκαν φωτιστικά σώματα, διακόπτες και πρίζες, αντικαταστάθηκαν ασφάλειες στον ηλεκτρικό πίνακα και προστέθηκαν ρελαί προστασίας
Αντίστοιχες εργασίες υποδομής ηλεκτρικών συστημάτων πραγματοποιήθηκαν και στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Γήπεδο ποδοσφαίρου διεθνών προδιαγραφών

Μεταφέροντας την διαχείριση των γηπέδων μπάσκετ (Μελισσηνός) και ποδοσφαίρου (Κρητικόπουλος) στην ΚΕΔΗΚ, η δημοτική διοίκηση ανοίγει νέες δυνατότητες, εξασφαλίζοντας νέους πόρους, εκτός των κυλικείων, τόσο για την Δημοτική Επιχείρηση όσο και για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης.

Το ετήσιο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε η ΚΕΔΗΚ με την ΠΑΕ Κηφισιάς δίνει στην ΠΑΕ τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το γήπεδο τις διαθέσιμες ώρες, προσφέροντας ως αντισταθμιστικά σημαντικές επενδύσεις από τη μεριά της ΠΑΕ, αναβαθμίζοντας τις εγκαταστάσεις ώστε να πληρούν πλέον προδιαγραφές πρωταθλημάτων όπως η Super League και η UEFA, δίνοντας στο γήπεδο τη δυνατότητα να φιλοξενεί ακόμα και διεθνείς αγώνες.

Επιπρόσθετα, μέσω των επιτυχημένων συμβάσεων παραχώρησης, τόσο με την Π.Α.Ε. Κηφισιάς για το «Κρητικόπουλος» όσο και με την εταιρία ATLAS basketball για το «Μελισσηνός», η ΚΕΔΗΚ εξασφαλίζει μηνιαία έσοδα που υπηρετούν τους κοινωφελείς σκοπούς της, όπως η ενίσχυση του κοινωνικού συσσιτίου.

Τέλος, χάρη στην νομιμοποίηση του Σταδίου, ο Δήμος Καισαριανής μπορεί πλέον να επενδύσει 340.000€ από τα 600.000€ του προγράμματος «Φιλόδημος» που εξασφάλισε για την αποκατάσταση και ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, προκειμένου να απομακρυνθεί η ακατάλληλη κερκίδα του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Στη θέση της θα κατασκευαστεί κτίριο που θα φιλοξενεί συνεδριακό χώρο, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και άλλες αθλητικού τύπου εγκαταστάσεις.
Με την ίδια χρηματοδότηση θα ανακαινιστεί το ήδη υπάρχον κτίριο όπισθεν του ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου «Αντώνης Καλογιάννης», για να καλύψει πολλαπλές χρήσεις και υπηρεσίες (γραφεία, αποδυτήρια κλπ).

Πηγή: otavoice.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.