«Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής: Τεράστιες οι ευθύνες Κυβέρνησης και Περιφέρειας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τρίτη 25/01/2022

Κυβέρνηση και Περιφέρεια μετράνε ως «κόστος» τις υπηρεσίες για την προστασία του λαού

Τις τεράστιες ευθύνες διαχρονικά των κυβερνήσεων και των περιφερειακών αρχών, που μετράνε ως κόστος τη χρηματοδότηση και στελέχωση των υπηρεσιών που εμπλέκονται με την προστασία του λαού από φυσικά φαινόμενα και καταστροφές, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής με αφορμή τα μεγάλα προβλήματα που εκδηλώθηκαν από την κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Λίγους μήνες μετά τις πλημμύρες του Οκτώβρη σε περιοχές της Αττικής και τις εικόνες με το βυθισμένο στα νερά λεωφορείο δίπλα στο Νιάρχειο…, λίγους μήνες μετά τις πυρκαγιές που κατέκαψαν εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα πνευμόνων πρασίνου, για μια ακόμα φορά βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές, με σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την ίδια τη ζωή του λαού της Αττικής που έμεινε απροστάτευτος στο έλεος του χιονιά.

Εγκλωβισμένοι οδηγοί για μια μέρα σχεδόν στις πολυδιαφημισμένες ιδιωτικές οδούς και σε άλλα οδικά δίκτυα.

Χιλιάδες εργαζόμενοι που έφυγαν το πρωί για τις δουλειές τους και δε μπορούσαν το μεσημέρι να γυρίσουν στις οικογένειες τους λόγω της διακοπής λειτουργίας των ΜΜΜ.

Ασθενείς που δε μπορούσαν να προσεγγίσουν τα νοσοκομεία και μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας. Περιοχές που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για ώρες.  Εικόνες και γεγονότα που μόνο αγανάκτηση προκαλούν.

Η εξοργιστική αυτή κατάσταση δεν είναι ”φυσικό φαινόμενο”

Είναι το τραγικό αποτέλεσμα μιας πολιτικής που ασκείται διαδοχικά από τις αστικές κυβερνήσεις, και από τη σημερινή που έχει τεράστιες ευθύνες, και μετράει ως κόστος τη χρηματοδότηση και στελέχωση των υπηρεσιών που εμπλέκονται με την προστασία του λαού από φυσικά φαινόμενα και καταστροφές.

Μια πολιτική που παραδίδει στους ιδιώτες και τις ελάχιστες υποδομές που έχουν απομείνει για αυτόν τον κρίσιμο τομέα που αντιμετωπίζεται ως πεδίο κερδοφορίας επιχειρηματικών ομίλων. Μια πολιτική που αποθεώνει την «ιδιωτική πρωτοβουλία» που την είδαμε στην πιο αποκαλυπτική της εκδοχή στην Αττική Οδό…

Η περιφερειακή αρχή Πατούλη έχει τεράστιες ευθύνες

Παραμονή της κακοκαιρίας μας διαβεβαίωνε με το γνωστό επικοινωνιακό στυλ και μπροστά σε εκχιονιστικά μηχανήματα γνωστών εταιρειών ότι ”ο κρατικός μηχανισμός είναι απόλυτα προετοιμασμένος”.

Το μεγάλο πρόβλημα που δε μπορεί να κρυφτεί είναι ότι η διοίκηση Πατούλη συνεχίζει και επιταχύνει την αποψίλωση των υπηρεσιών συνολικά και πιο ειδικά της πολιτικής προστασίας και παραδίδει τμήματα σε ιδιωτικές εταιρείες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή η Περιφέρεια διαθέτει μόλις 3 εκχιονιστικά μηχανήματα, εκ των οποίων το ένα δε λειτουργεί λόγω βλάβης, και καταφεύγει σε πανάκριβες εργολαβίες, όπου δεν υπάρχει καμία εμπειρία και καμία σύνδεση με ένα κεντρικό σχεδιασμό αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων.

Συνυπεύθυνες είναι οι δημοτικές αρχές των Δήμων του λεκανοπεδίου που έμπρακτα προωθούν αυτήν την πολιτική στις περιοχές τους. Ως συνέπεια οι περισσότεροι τοπικοί δρόμοι είναι εκτός λειτουργίας  και οι δήμαρχοι με ευκολία πετάνε το μπαλάκι από πάνω τους όταν τα πράγματα ζορίζουν.

Ο λαός της Αττικής να οργανώσει τον αγώνα του

Καλούμε το λαό της Αττικής να οργανώσει τον αγώνα του για να μην πνίγεται με την πρώτη βροχή, να μην καίγεται το καλοκαίρι με τις φωτιές, να μην ξεπαγιάζει το χειμώνα με τα χιόνια. Αυτά δεν είναι πολυτέλεια σήμερα, είναι ζωτικές ανάγκες που χαραμίζονται για τα κέρδη των λίγων.

Σε αυτήν την προσπάθεια οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι στην πρώτη γραμμή. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αγωνιστική πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας και εργατικών σωματείων για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα.

Δίνουμε δυναμικό παρών το Σάββατο 29 Γενάρη στις 11 π.μ. στην Ομόνοια για να υποδεχτούμε τη μηχανοκίνητη πορεία και να πορευτούμε στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα». 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.