Το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του Δήμου Βύρωνα εξέδωσε Δελτίο Τύπου:

Βύρωνας, 7/2/2022

Επίσημη εκδήλωση για την έπαρση της σημαίας των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου η επίσημη έπαρση της σημαίας για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η σημαία που φέρει το λογότυπο, το οποίο δημιούργησε η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, κυματίζει πλέον στο Πάρκο Καραολή&Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο του Βύρωνα, δίπλα στην Ελληνική σημαία και τη σημαία του Δήμου Βύρωνα.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, στον οποίον τόνισε: «Ο Δήμος του Βύρωνα, με τη συμβολική αυτή εκδήλωση, τιμά και κάνει την αρχή μιας σειράς δράσεων και εκδηλώσεων αφιερωμένων στην φετινή επέτειο των 100 ετών. Ως δημοτική αρχή, θεωρούμε χρέος μας να κρατήσουμε τη μνήμη ζωντανή και αυτή είναι η κατεύθυνσή μας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας και οι εκπρόσωποι προσφυγικών σωματείων και της Ομοσπονδίας: Δημήτρης Παντέλας, (Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος), Μαριάννα Μαστροσταμάτη (Ειδική Γραμματέας της Ο.Π.Σ.Ε. & πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Βύρωνα), Κώστας Αναγνωστάκης (ταμίας της Ο.Π.Σ.Ε. &  δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καισαριανής), Γιώργος Ντόβολος, μέλος της επιτροπής της Ο.Π.Σ.Ε. για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφήκαι δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα, Συμέλα Αντωνιάδου (Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Καρέα – Βύρωνα), Θοδωρής Προφαντόπουλος (αντιπρόεδρος στην Ένωση Μικρασιατών Βύρωνα), Νίκος Βικέτος (πρώην Γ.Γ. της Ένωσης Σμυρναίων), Νίκος Καραμπουρνιώτης (πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου «ΡΙΖΕΣ»).

Εκπροσωπώντας το Δημοτικό Συμβούλιο και τις δημοτικές παρατάξεις Βύρωνα, παρέστησαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πλακίδας, εκ μέρους της «Νέας Εποχής Βύρωνα» η Ιουλία Κιούπη (Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), ο Μίλτος Μπαντής επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για το Βύρωνα», ο Αλέξης Σωτηρόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα Δύναμη Ελπίδας», o Κοσμάς Τσιάκαλοςαπό την «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα» και ο Τάσος Μαυρόπουλος από την «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.