Η ριζική αναβάθμιση του στόλου οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Καισαριανής συνεχίζεται.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Καισαριανής αναφέρει:

Χθες,  Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, παραλάβαμε τη νέα νταλίκα μεταφοράς απορριμάτων.

Η νέα νταλίκα προστίθεται στο στόλο των άλλων δύο, τις οποίες η Δημοτική αρχή επισκεύασε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, το Σεπτέμβριο του 2019.

Η δυναμική ενός τέτοιου στόλου εξασφαλίζει εξοικονόμηση πόρων για το Δήμο, στο κόστος μεταφοράς, χάρη στη χωρητικότητά του.

Συνολικά, σε τρία μόλις χρόνια, η Δημοτική αρχή Βοσκόπουλου και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Γιάννης Τσιροζίδης, εξασφάλισαν χρηματοδοτήσεις ύψους 1.678.000 ευρώ, εκ των οποίων 523.000€ για αγορά & επισκευή απορριμματοφόρων.

Ο Δήμος Καισαριανής έχει μέχρι τώρα προμηθευτεί 2 νέα απορριμματοφόρα κι ένα καφέ απορριμματοφόρο για την περισυλλογή βιοαποβλήτων. Στο ίδιο διάστημα, η αρμόδια Αντιδημαρχία και Υπηρεσία επισκεύασε το εκτός λειτουργίας απορριμματοφόρο ανακύκλωσης και ενεργοποίησε για πρώτη φορά πιλοτικό πρόγραμμα αποκομιδής βιοαποβλήτων, το οποίο τώρα μάλιστα επεκτείνεται με χρηματοδότηση ύψους 1.006.012€ από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη») του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Εχθές, στο χώρο των συνεργείων ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Γιάννης Τσιροζίδης, παρέλαβαν επίσης το ηλεκτροκίνητο αυτοκινητάκι το οποίο θα εξυπηρετήσει ανάγκες μεταφοράς του προσωπικού της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος αλλά και της Τεχνικής, εντός του Πάρκου του Σκοπευτηρίου, για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού και επισκευών.

Η αγορά του ηλεκτροκίνητου βοηθητικού οχήματος εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα αναβάθμισης και προστασίας του πάρκου και του Μνημείου των Εκτελεσθέντων το οποίο περιλαμβάνει:

Τον καθαρισμό του Μνημείου και του περιβάλλοντα χώρου από Graffiti και tagging και την επικάλυψη με Graffiti Guard υλικού

Την προμήθεια του Ηλεκτρικού οχήματος

Την προμήθεια συστήματος ασφαλείας και επίβλεψης του Μνημείου (κάμερες ασφαλείας κλπ)

Την προμήθεια ηχητικού εξοπλισμού (για τις εκδηλώσεις του Δήμου που αφορούν το Μνημείο, όπως αυτές τις Πρωτομαγιάς)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.