Το σήμα Σ αντί για το γνωστό Ν του νέου οδηγού θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν οι 17χρονοι που βγάζουν δίπλωμα οδήγησης σύμφωνα με τον νέο νόμο.
Όπως ορίζει η σχετική απόφαση, είναι πλέον δυνατή η απόκτηση διπλώματος οδήγησης για οδηγούς που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους –αντί για το 18ο που ίσχυε ως τώρα.
Ωστόσο, η χορήγηση του συγκεκριμένου διπλώματος γίνεται υπό προϋποθέσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την υποχρεωτική ύπαρξη συνοδηγού, ο οποίος να είναι άνω των 25 ετών και να έχει δίπλωμα οδήγησης για τουλάχιστον 5 χρόνια.
Το σήμα Σ τοποθετείται στο πίσω παρμπρίζ αντί για το γνωστό Ν και σημαίνει την Συνοδευόμενη οδήγηση από 17χρονο οδηγό.
Συγκεκριμένα, η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής:
Επιβάλλεται στους οδηγούς και στους συνοδούς αυτών, η υποχρέωση να τοποθετούν, για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η συνοδευόμενη οδήγηση, στα οχήματα κατηγορίας Β που χρησιμοποιούνται για τον σκοπό της παρούσας απόφασης, ειδικό διακριτικό σήμα αναγνωρίσεως νέων οδηγών που δεν έχουν συμπληρώσει την ηλικία των δεκαοκτώ (18) ετών. Το ως άνω διακριτικό σήμα αποτελείται από το Κεφαλαίο γράμμα «Σ». Το γράμμα αυτό είναι μαύρου χρώματος, εκτυπώνεται σε επιφάνεια λευκού χρώματος και έχει διαστάσεις 12 x15 εκατοστά. Το διακριτικό σήμα επικολλάται ή τοποθετείται στη δεξιά άκρη της εσωτερικής πλευράς του οπίσθιου υαλοπίνακα του οχήματος, με τέτοιο τρόπο, ώστε να διακρίνεται με ευχέρεια από τους οδηγούς των οχημάτων που ακολουθούν.
Με τη συμπλήρωση της ηλικίας των δεκαοκτώ (18) ετών, ανεξαρτήτως αν εξακολουθεί να επιβαίνει ή όχι συνοδός στο όχημα, αφαιρείται το διακριτικό σήμα «Σ» και τοποθετείται το διακριτικό σήμα «Ν» της παρ. 1 του άρθρου 102 του ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ.).
Αξίζει να σημειωθεί ότι οποιεσδήποτε κυρώσεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας επιβάλλονται τόσο στον οδηγό όσο και στον συνοδηγό του οχήματος, ενώ τα όρια του αλκοόλ στο αίμα (που για τους υπόλοιπους οδηγούς είναι 0,20 gr ανά λίτρο αίματος, μετρούμενο με τη μέθοδο της αιμοληψίας και 0,10 mg ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, μετρούμενο με αλκοολόμετρο) μηδενίζονται για τους οδηγούς κάτω των 18 ετών.
Δείτε αναλυτικά την υπουργική απόφαση εδώ 

Πηγή: in2life.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.