Με Δελτίο Τύπου ο Δήμος Βύρωνα μας ενημερώνει:

Βύρωνας, 17.2.2022

Γνωρίστε και συν-διαμορφώστε το Σχέδιο Βιώσιμης

Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Βύρωνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάρτιση του Σχεδίου Αστικής Κινητικότητας Βύρωνα και ήδη αναρτήθηκε το πρώτο παραδοτέο (https://vyronas.sump.gr/nea/anartithike-to-proto-paradoteo-gia-to-svak-tou-vyrona/). Χθες  παρουσιάστηκε η πορεία υλοποίησης του Σχεδίου στο Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και σε διευθυντές δημοτικών υπηρεσιών, προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και να συμβάλλουν στην υλοποίηση του, καθένας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Το ΣΒΑΚ είναι ένα ολοκληρωμένο Στρατηγικό Σχέδιο για τη βελτίωση της μετακίνησης ανθρώπων και αγαθών σε μια περιοχή και εκπονείται με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξειδικευμένων επιστημόνων, αλλά και των ίδιων των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής.

Η εκπόνηση ενός Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας θα βοηθήσει να καταγραφούν τα προβλήματα στις καθημερινές μετακινήσεις και να αποφασιστεί συλλογικά πώς θα επιλυθούν με τον πιο αποτελεσματικό, περιβαλλοντικά φιλικό και κοινωνικά επωφελή τρόπο.

Πως συμμετέχω

Στη δημιουργία του Σχεδίου Αστικής Κινητικότητας συμμετέχουν –όπως προαναφέρθηκε- πολίτες και φορείς, μέσω ερωτηματολογίων που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να πάρουν μέρος συμπληρώνοντας εύκολα και γρήγορα το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://vyronas.sump.gr/#symmetoxi.Παράλληλα προγραμματίζονται και άλλες συμμετοχικές δράσεις και διαβουλεύσεις με τους κατοίκους του Βύρωνα για τις οποίες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Μετά την ολοκλήρωση του το Σχέδιο Βιώσιμης  Αστικής Κινητικότητας θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο του Δήμου Βύρωνα για την αναζήτηση πόρων, προκειμένου να υλοποιηθούν μέτρα και παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής όλων μας.

Μετακινούμαστε αλλιώς, κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.