Άστρων ψυθιρίσματα #19

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στις 16 Φλεβάρη είχαμε την Πανσέληνο στην 27η μοίρα του Λέοντα. Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο και όσους γεννήθηκαν 10 – 20 Αυγούστου, 10 – 20 Νοέμβρη, 10 – 19 Φλεβάρη και 10 – 20 Μάη καθώς και όσους έχουν πλανήτες σε σταθερά 25 – 29 μοίρες. Τετραγωνίζει τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό και έρχεται σε αντίθεση με Ήλιο και Κρόνο… Θα είναι μια εκρηκτική περίοδος με πολλές ανατροπές παντού.

 Του Μιχάλη Κλαδίτη, ερευνητή ψυχολογικής αστρολογίας

Καλές γιορτές, υγεία, αγάπη, καλή χρονιά σε όλες & όλους!

ΚΡΙΟΣ: Δύο είναι τα θέματα του Φλεβάρη που θα σε απασχολήσουν: τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά. Θα νιώσεις, μετά από καιρό, σταθερότητα και ασφάλεια μέσα από την εξέλιξή σου και θα δώσεις έμφαση σε φιλικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να δέχτηκες από την αρχή του ‘22 την πίεση πάνω σου… όμως τώρα όλα αλλάζουν, και οικονομικά και επαγγελματικά. Λίγη προσοχή σε θέματα υγείας. ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο στις σχέσεις και κυρίως η τάση να βλέπετε την ζωή μέσα από τα μάτια των άλλων μένοντας πίσω, και αυτό έχει επίπτωση στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σιγά-σιγά σταματάτε να μυθοποιείτε ασήμαντα πράγματα και καταστάσεις. Καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά κι όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε

ΛΕΩΝ: Διάθεση στο φουλ, αφού τώρα έχετε βάλει τις βάσεις και περνάτε την ομορφότερη περίοδο με το έτερο ήμισυ, χωρίς να ξεχνάτε τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παλιά ανοίγματα μπαίνουν σε κάποια θέση κι εσείς δεν πιστεύετε ότι τα έχετε καταφέρει. Κι όμως το μπορείτε, φτάνει να το πιστέψετε.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά τα ζητήματα και το άγχος στο Θεό, αφού με τόσα βάρη και έννοιες παραμελείτε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετά από καιρό έχεις χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς με τα αγαπημένα πρόσωπα. Όχι υπερβολές, όμως, γιατί κάτι θα έρθει να σε βρει…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινά μια νέα πορεία μέσα από ενέργειες. Απαιτείται εγρήγορση κι όχι άφεση σε καριέρα και σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα είναι η ώρα των επαφών, των δημοσίων σχέσεων και των συναντήσεων, κυρίως με πρόσωπα που έχουν ενδιαφέρον, ακόμα και για ταξίδι αναψυχής κάπου απόμερα..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλά, που ήταν καλά κρυμμένα, θα βγουν τώρα στη φόρα και θα ναι προς όφελός σας. Αναπτύσσεται έντονο πάθος σε σχέση ή και γάμο.

ΙΧΘΥΣ: Παρουσιάζουν βελτίωση οι σχέσεις, χωρίς φόβο πια. Ευκαιρία για ρομαντικές στιγμές για όλους, ανεξαρτήτως δέσμευσης.

Για προσωπική ανάλυση: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.