Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της «Πανιωνίου Στέγης Βύρωνα»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα αναφέρει:

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου η «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΕΓΗ ΒΥΡΩΝΑ», ο αρχαιότερος σύλλογος της πόλης, πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στα γραφεία του συλλόγου, Ανακρέοντος 6-12.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκ μέρους του Δημάρχου Βύρωνα ο Αντι/ρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κος Μιχάλης Καραγιάννης, η Περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» κα Ελένη Βασιλοπούλου, η Αντι/ρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς κα Λεμονιά Κλωνάρη, ο Αντι/ρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κος Χρήστος Σπυρόπουλος, η Αντιπρ/δρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Βύρωνα εκ μέρους της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ» κα Ιουλία Κιούπη, οι επικεφαλής των παρατάξεων «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ» κος Χρήστος Γώγος, «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» κος Αλέξης Σωτηρόπουλος, «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» κος Βαγγέλης Γείτονας, «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ» κα Βασιλική Σάρολα, «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» κος Αναστάσιος Μαυρόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ» κος Κοσμάς Τσιάκαλος. Τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ, ο αντιπρ/δρος κος Απόστολος Κοκόλιας , ο γραμματέας κος Βασίλης Τζαφάς και τα μέλη του συλλόγου κκ Χριστόφορος Χαλκιάς, Νίκος Σπυρόπουλος και Βασίλης Πάγκαλος .

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της «ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ» κος Δημήτρης Σάρολας, ευχόμενος σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και σύντομα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Επίσης έκανε σύντομη αναφορά στον προγραμματισμό και τους στόχους του συλλόγου για το 2022.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση για το φλουρί, ένα κωνσταντινάτο, με τυχερό το μέλος του συλλόγου μας κο Φώντα Στάικο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.