Απολύονται εργαζόμενοι για να τις χαρίσουν σε εργολάβο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ξεπουλάνε σε εργολάβο τις υπηρεσίες φύλαξης στο μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας «Ο Αγιος Σάββας», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι και κάνουν λόγο για προκλητική κίνηση την ώρα που τα νοσοκομεία στενάζουν από προσωπικό και οι προϋπολογισμοί για φέτος είναι πετσοκομμένοι.

Μέσα στην περίοδο των γιορτών, περιγράφει στην «Εφ.Συν.» η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Κατερίνα Πατρικίου, η διοίκηση επέλεξε να αναθέσει στη μοναδική εταιρεία που έχει απομείνει στον «διαγωνισμό» για τις υπηρεσίες φύλαξης του «Αγ. Σάββα». «Χαρίζονται χιλιάδες ευρώ σε εργολάβους στο ΕΣΥ, ενώ έχει αποδειχτεί ότι οι εργολάβοι κοστίζουν πολύ περισσότερο από ό,τι οι εργαζόμενοι με απευθείας εργασιακή σχέση με το νοσοκομείο», μας λέει. Την ίδια ώρα, επισημαίνει, η υποστελέχωση είναι τραγική, οι φετινοί προϋπολογισμοί μειωμένοι και η περσινή χρονιά από τον Αύγουστο και μετά βγήκε με μπαλώματα.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Σήμερα στο νοσοκομείο και στο παράρτημα (Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας) εργάζονται 19 άτομα στη φύλαξη εκ των οποίων οι 4 είναι επικουρικοί εργαζόμενοι (που με την τροπολογία που ψηφίστηκε πήραν παράταση εργασίας μέχρι 31/12/2023) και οι 15 με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με εμπειρία 10 και πλέον χρόνων, κολλημένοι στο κατώτερο μισθολογικό κλιμάκιο, χωρίς καμία προοπτική με το ισχύον σύστημα. Το συνολικό μηνιαίο κόστος είναι 20.364,25 ευρώ.

Η προκήρυξη τώρα που βιάζεται και προχωράει η διοίκηση προβλέπει λιγότερους από τους μισούς εργαζομένους, που δεν θα καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες του νοσοκομείου, και κοστίζει 22.500,00 ευρώ μηνιαίως, χωρίς μάλιστα τον ΦΠΑ 24%. «Το ετήσιο κέρδος για τον εργολάβο ξεπερνάει τα 70.000 ευρώ, ποσό που θα μπορούσε να δαπανηθεί για να προσληφθεί επιπλέον προσωπικό που τόσο έχει ανάγκη το νοσοκομείο μας και όχι να δοθεί απλά για το κέρδος ενός ιδιώτη για να παρέχει υπηρεσίες που το νοσοκομείο ήδη έχει από τους εργαζομένους του στη φύλαξη», καταδεικνύουν οι εργαζόμενοι και ζητούν να μην απολυθεί κανένας συνάδελφός τους, αντιθέτως να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου. «Είναι η μόνη λύση», μας λέει η Κ. Πατρικίου και προσθέτει ότι η ομηρία των 6μηνων παρατάσεων εξυπηρετεί μόνο τους εργολάβους-κοράκια του ΕΣΥ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν από ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ και ΑΔΕΔΥ να προχωρήσουν συντονισμένα σε απεργιακή απάντηση με αίτημα «Εξω οι εργολάβοι».

Πηγή: efsyn.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.