Ρένα Δούρου: “Ζούμε την ήττα της ειρήνης”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

27 / 2 / 2022

Ρένα Δούρου Στο Κόκκινο: “Ζούμε την ήττα της ειρήνης”

“Οι σημερινές ηγεσίες της Ευρώπης ξεχνούν και χρησιμοποιούν επιλεκτικά τα καταστατικά ιδεώδη της Ευρώπης και του ΟΗΕ

“Αυτό που ζούμε σήμερα στην Ευρώπη είναι ακριβώς η ήττα της διπλωματίας, η ήττα της ειρήνης. Για αυτό και τα όπλα πρέπει να σιγήσουν άμεσα και τα μέρη να βρεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων”, παρατήρησε, με αφορμή την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Ρένα Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, υπεύθυνη Κλιματικής Κρίσης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας σήμερα (από το 36.50 στο ηχητικό) Στο Κόκκινο και τον Θανάση Λαζαρίδη.

“Η σκέψη όλων μας πηγαίνει στους αμάχους που είναι τα μεγάλα θύματα αυτών των πολεμικών εξελίξεων και στις 10 οικογένειες συμπατριωτών μας στην Ουκρανία που θρηνούν τους ανθρώπους τους”, παρατήρησε.

Αναφέρθηκε στο δράμα των προσφύγων: “από τη μια στιγμή στην άλλη, πολίτες μετατρέπονται με λίγα υπάρχοντα στα χέρια τους, σε πρόσφυγες που αναζητούν τα στοιχειώδη”, υπογραμμίζοντας ότι η προσφυγική κρίση προστίθεται στην υγειονομική αλλά και την ενεργειακή κρίση, που στη χώρα μας, εξαιτίας των πολιτικών του Κ. Μητσοτάκη, έχει πάρει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

“Πέραν όλων των άλλων, ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι η ρωσική εισβολή κατάφερε ένα ακόμη πλήγμα στην αρχιτεκτονική ασφάλειας όπως αυτή έχει οικοδομηθεί με επίκεντρο τον ΟΗΕ. Γιατί παρά τα όσα ακούμε περί του πρωτοφανούς της ρωσικής εισβολής, ξεχνάμε την προϊστορία στην Ευρώπη, τι έγινε το 1999, τι έγινε το 1974. Μια προϊστορία που κάποιοι ξεχνούν και άλλοι εργαλειοποιούν. Τα καταστατικά ιδεώδη της Ευρώπης μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και όσα μας συνέδεσαν με το Συμβούλιο της Ευρώπης και την Κοινωνία των Εθνών, τα χρησιμοποιούν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες επιλεκτικά”.

“Έχει επιστρέψει ο πόλεμος στην Ευρώπη στον 21ο αιώνα με όρους του 20ού, τους όρους ενός πολέμου που δεν είναι ψυχρός αλλά θερμός. Με τα όπλα μιας από τις μεγάλες δυνάμεις να έρχονται να αντικαταστήσουν τη διπλωματία”, πρόσθεσε.

“Η πρόταση ότι τους πολέμους τους πληρώνουν οι φτωχοί, οι λαοί, είτε από την πλευρά των νικητών είτε από εκείνη των ηττημένων, αποδεικνύεται αληθινή και επίκαιρη”, παρατήρησε η Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας τις κυρώσεις κατά της Μόσχας. Εξήγησε ότι οι κυρώσεις του 2014, σύμφωνα με σχετική έκθεση του Συμβουλίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, του ΟΗΕ, το 2017, οδήγησαν σε “άνοδο της φτώχειας στη Ρωσία για τα δύο πρώτα χρόνια μετά από την επιβολή των κυρώσεων”. “Συγκεκριμένα, οι φτωχοί αυξήθηκαν κατά 13, 5%, από 15.5 εκατομμύρια στα 19.8 εκατομμύρια”.

Λιμνάζουν κρίσιμα έργα στην Αττική εξαιτίας της Διοίκησης Πατούλη

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ότι Διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής οικειοποιείται έργα της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής, η Ρένα Δούρου παρατήρησε ότι “δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι έστω και με καθυστέρηση 2.5 ετών ο Περιφερειάρχης παρουσιάζει έργα δικά μας, ως δικά του.

  • Μας απασχολεί ότι, όπως γνωρίζουν και Δήμαρχοι που δεν πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθυστερούν ζωτικής σημασίας έργα για την Αττική, όπως για παράδειγμα το Φαληρικό ή η διαχείριση των απορριμμάτων. Αυτό μας απασχολεί και το θέμα το έχουμε θέσει τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και στο Κοινοβούλιο με τη βοήθεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ..
  • Ο Περιφερειάρχης ακολουθεί τα βήματα της κυβέρνησης, υιοθετώντας το “μας ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία”.
  • Βλέπουμε έτσι πολλά φώτα, πολλές φωτογραφίες, πολλά Δελτία Τύπου για τα εγκαίνια μιας πεζογέφυρας. Αφορά στο μεγάλο πρόγραμμα που η Διοίκησή μας είχε ξεκινήσει με τοποθέτηση πολλών πεζογεφυρών σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου γιατί η οδική ασφάλεια και η ασφάλεια των πεζών ήταν για εμάς προτεραιότητα.

Η ουσία είναι “μείον” για τον κ. Μητσοτάκη

  • Όπως κάνει και η πολιτικά ομογάλακτη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που φωτογραφίζεται μπροστά από υβριδικά αυτοκίνητα στην Αστυπάλαια αλλά την ίδια στιγμή καταρρέει το ΕΣΥ, ιδιωτικοποιείται η παιδεία, γίνεται ροντέο η αδειοδότηση των ανεμογεννητριών, σε μια λογική ξεπουλήματος των δημόσιων αγαθών.

Παρά τις επικοινωνιακές προσπάθειες, ο κόσμος την ουσία την ζει στην τσέπη του, στην καθημερινότητα του, στα σχολεία που πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά του, στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Και επειδή η ουσία γράφει μείον για τον κ. Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει την τεράστια ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου για να μην συνεχίσει όλη αυτή η κατρακύλα που οδηγεί τις ζωές μας η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.